Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?
Süper Lig 4. hafta maçında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları da Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun ilk derbi maçında lider Trabzonspor evinde Galatasaray’ı konuk ediyor. Bu sezon oynadığı 3 maçı da kazanarak averajla en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin +1 gol ile önünde bulunan Bordo Mavililer bu karşılaşmadan da firesiz ayrılmak istiyor.

12 Eylül 2021 Pazar günü saat 20.00’da Medical Park Stadyumu’nda başlayacak Trabzonspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

İlk hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 5-1, ikinci hafta sahasında Sivasspor’u 2-1 ve geçen haftada deplasmanda Giresunspor’u 1-0 mağlup eden Trabzonspor topladığı 9 puanla zirvede yer alıyor. İlk hafta Giresunspor’u deplasmanda 2-0, ikinci hafta sahasında Hatayspor’u 2-1 ile geçen Galatasaray son hafta sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak topladığı 7 puanla kendine 4. sırada yer buldu.

İki takım arasındaki ezeli rekabette şu ana kadar oynanan maçlarda Galatasaray’ın rakibine karşı 59-44’lük bir üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda Trabzonspor’u 2-0 deviren Galatasaray, sahasında ise rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı.

Stat: Medical Park Stadyumu
Tarih: 12 Eylül 2021 Pazar
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1