Trabzonspor'dan çok konuşulacak şampiyonluk kutlaması! Adeta ünlü yağmuru var

Trabzonspor'dan çok konuşulacak şampiyonluk kutlaması! Adeta ünlü yağmuru var
Süper Lig'in 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, kupasına yarın düzenlenecek törenle kavuşacak. Eski futbolcuların da katılacağı törende sanatçılar konser verecek.

Trabzonspor, 2021-2022 sezonu şampiyonluğunu bir eğlenceyle kutlama kararı aldı. Bordo Mavililer, 14 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00’de Medical Park Stadyumu’nda başlayacak kutlama ile eğlenecek.

Sahne performanslarının gerçekleştirileceği kutlamalar için stadyum kapıları saat 16:00 itibarıyla açılacak. Kutlamalarda Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik sahne alacak.

Sanatçı performanslarının ardından program, kasketliler horonu, Kuzeyin Uşakları ekibinin horon gösterisi ve sürprizli kolbastı ile devam edecek. Program, şampiyon futbolcuların kendi seçtikleri parçalar eşliğinde Zafer Yolu’ndan geçerek sahneye çıkmasıyla sürecek.

Trabzonspor, Şampiyonluk Kupası’nı kaldırdıktan sonra sahne şovu, Demet Akalın ve dansçılarının performansı ile devam edecek.

Havai fişek, ışık ve lazer şovlarıyla renklenecek kutlamalar, dünden bugüne Trabzonspor''a emek vermiş pek çok isim katılacak.

 

İlgili Haberler