Trabzonspor’dan Mario Gomez hamlesi

Trabzonspor’dan Mario Gomez hamlesi
Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Bordo mavililer, Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve Süper Lig'de gol kralı olan Mario Gomez’in transferi için Stuttgart ile masaya oturdu.

Hugo Rodellaga'dan boşalan forvet pozisyonunu önemli bir golcü ile doldurmak isteyen Trabzonspor, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez'i gündemine aldı.

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre bordo mavililer, 34 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi için oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başladı.

Alman ekibi Stuttgart'ın yıldız golcü için 2 milyon euro bonservis bedeli istediği, Gomez'in ise senelik 2.5 milyon euro garanti ücret istediği gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor, Alman golcü ve kulübü ile pazarlıklarını sürdürürken Emmanuel Adebayor ve Ivan Santini transferleri için de görüşmelere devam ediyor. Adebayor'u 1+1 yıllık sözleşmeye ikna etmeye çalışan yönetim, Santini için Anderlecht'in belirlediği 3 milyon euro bonservis bedelini aşağı çekmeye çalışıyor.