Trump'ın kızının Kardashianla verdiği poz olay oldu. Destekçileri çılgına döndü

Trump'ın kızının Kardashianla verdiği poz olay oldu. Destekçileri çılgına döndü
ABD eski Başkanı Donald Trump’ın kızı İvanka Trump’ın sosyetik isim Kim Kardashianla poz vermesi gündem oldu. Trump’ın destekçileri adeta çılgına döndü.

ABD’de Donald Trump ve ailesi gündemden düşmüyor. Bu kez de Trupm’ın kızı İvanka Trump verdiği bir pozla ülkede gündem oldu.

Aynı zamanda babasının Devlet Başkanı olduğu dönemde danışmanlığını da yapan İvanka Trump’ın yaklaşan seçimler öncesi, ünlü sosyetik isim Kim Kardashianla poz vermesi Donald Trump’ın destekçilerini adeta çılgına çevirdi.

Las Vegas’ta Kim Kardashianla birlikte bir kumarhanenin açılışına katılan Ivanka Trump burada Kim Kardashianla beraber poz verip sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu paylaşımın altına yorumlarda bulunan kullanıcılar, geçmiş dönem seçimlerini hatırlatarak Kim Kardashian’ın Donald Trump’ın rakibi olan Joe Biden’a açık destek verdiğini hatırlattılar.

Bir kullanıcı, "Neden Kim'le takılıyorsun? Onun babandan nefret ettiğini biliyorsun..." şeklinde yorum yaparken, başka bir kullanıcı ise "Neden o yılanla takılıyorsun?" yazdı. Bir diğer kullanıcının dikkat çeken ifadesi ise "Neden onunla takılıyorsun? Bu ülkede yanlış olan her şeyi teşvik eden ilk kişi o. Bizi mahvetmek isteyen insanları desteklemek için nüfuzunu kullanıyor" oldu.

Kardashian, hapishane reformları kapsamında da Trump ile birlikte çalışmış ancak seçimlerde Biden’a oy verdiğini açıklamıştı.

Etkinliğe Sylvester Stallone, Tom Brady, Lenny Kravitz, Bryan Cranston, Aaron Paul, Alice Cooper, Dita Von Teese ve Justin Timberlake'in özel konserini izlemek için Kardashian'ın kız kardeşi Kendall Jenner gibi pek çok ünlü katıldı.

screenshot-2.png

kim-kardashian-ivanka-trump-12142318-3c897a77ad6948f28468259d35984cad.webp

ivanka-trump-kim-kardashian-12142310-136b2bbeb0084722b931cf9ef21fced9.webp

ivanka-trump-1.jpg

ivanka-trump-subpoena.jpg

nypichpdpict000009202855.webp

86377649.webp

kim-kardashian-net-worth-sources.webp

İlgili Haberler