Çiftliği yanan Tuğba Özay kendisini eleştirenlere ateş püskürdü

Çiftliği yanan Tuğba Özay kendisini eleştirenlere ateş püskürdü
Çiftliğinin yanmasının ardından felç geçirdiğini söyleyen, İstanbul’da bir açılışa katıldığı ortaya çıkan Tuğba Özay, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Tuğba Özay bakın nereden çıktı

Manavgat''taki yangında çiftliği son anda yanmaktan kurtulan ve yangının ardından felç geçirdiğini belirten manken Tuğba Özay,  İstanbul''da bir açılışta görüntülenmesi nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Özay, kendisini eleştirenlere çektiği video ile yanıt verdi. Özay, olumsuz yorumlara ateş püskürdü.

Özay, çiftliğinin yanma tehlikesinin ardından çektiği videoda, felç geçirdiğini ve ardından hastaneye kaldırıldığını aktardı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, alevler Özay''ın çiftliğini kıl payı sıyırarak çiftliğe zarar vermedi. Çiftliğinin yangından kurtulmasının ardından rahat bir nefes alan Özay, bugün İstanbul''da bir açılışta görüntülendi.

Özay, yangının etkileri sürerken açılışa katılması nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Özay''ın yaşananları bu kadar çabuk unutmasını yanlış olarak değerlendirdi. Özay''dan da hakkındaki eleştirilere yanıt kısa sürede geldi.

"BANA İFTİRA ATANLAR O ATEŞLERDE YANSINLAR"

Özay, kendisine iftira atıldığını belirterek şunları söyledi:

İlk olarak Hera ve Herkül''ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söyledim. Ben hiçbir zaman kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın yeter. Yeter benim bir canım var. Kimseden de korkum yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben suçluyum.

İlgili Haberler