TÜGVA'dan iddialara yeni açıklama: İslam'a operasyon

TÜGVA'dan iddialara yeni açıklama: İslam'a operasyon
TÜGVA'da "yetkili" isimler medyada yer alan iddialarla ilgili ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor. Ortaokul Koordinatörü Fatih Yüksel, vakıfla ilgili iddiaların "İslam'a karşı operasyon" olduğunu ileri sürdü. TÜGVA yönetim kurulu üyesi ve teşkilat koordinatörü İbrahim Beşinci de dün yaptığı açıklamada 'TÜGVA gönüllülerinin aranarak basın tarafından rahatsız edildiği'ni öne sürmüş, bazı yayın organlarını hedef göstermişti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu TÜGVA’ya dair ortaya atılan ‘kadro atama belgeleri’ sonrası vakfın "yetkili" isimleri ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

TÜGVA''nın ''ortaokul koordinatörlüğü'' görevinde bulunan Fatih Yüksel, vakıfla ilgili iddiaların “İslam’a karşı operasyon” olduğunu öne sürdü.

İşte Yüksel''in Twitter hesabından yaptığı açıklama;

“TÜGVA’ya karşı yapılan bu algı operasyonları aslında İslama yapılan bir operasyondur. Bakın açıklama yapanlar dinle imanla her zaman problemi olan kişi ya da guruplar!” diye yazan Yüksel, “Bunu bugün çekirdek çitleyerek izleyenler yarın vijdanında kapanmayacak bir boşluk açacaktır”

Yüksel tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

‘Torpil listesi’ haberleri TÜGVA yetkilisini kızdırdımıştı

Gazeteci Metin Cihan, daha önce iktidara yakın vakıfta çalıştığını söylediği bir kişinin kendisine gönderdiği belgeleri Twitter hesabından paylaşmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da kurucuları arasında olduğu vakfın, bazı kişilerin kimlik bilgilerini veri tabanında tutarak, referanslarla kurumlarda işe girmesine yardım ettiği öne sürülmüştü.

TÜGVA yönetim kurulu üyesi ve teşkilat koordinatörü İbrahim Beşinci, Cihan’ın paylaştığı belgeleri haber yapan basın kuruluşlarını dün sosyal medya hesabı üzerinden hedef göstermişti.

TÜGVA gönüllülerinin aranarak basın tarafından rahatsız edildiğini öne süren Beşinci, “Etki ajanı sözde gazetecilere, hukuk önünde hesap sormak boynumuzun borcudur!” dedi.

İlgili Haberler