Türkiye sorusuyla gündemi değiştiren Najwa Kassem evinde ölü bulundu

Türkiye sorusuyla gündemi değiştiren Najwa Kassem evinde ölü bulundu
Televizyon programında Türkiye karşıtı General Hafter’ın Sözcüsü Salih Rajab al-Mismari’ye "Yani sizi şimdi tek bir Türk topu mu engelliyor?" diye tepki gösteren deneyimli sunucu Najwa Kassem, evinde ölü olarak bulundu.

Türkiye karşıtı General Hafter'ın sözcüsü Mismari'ye "Yani sizi şimdi durduran bir Türk topu mu?" diye tepki gösteren Najwa Kassem, Dubai'deki evinde ölü olarak bulundu.

Al-Hadath-Al Arabita televizyonunun deneyimli sunucusu Najwa Kassem, Dubai’deki evinde ölü olarak bulundu. Lübnanlı sunucunun kalp krizi geçirdiği belirtilirken, sevenleri ünlü ismin vefat haberinden duydukları üzüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Al Arabiya televizyonu da, ölüm haberinin ardından taziye mesajı yayınladı.

SORDUĞU SORUYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

51 yaşındaki deneyimli sunucu Kassem, katıldığı canlı yayında General Hafter’in Sözcüsü Mismari’ye "Trablus'a neden giremiyorsunuz? Sorun ne?" sorusunu yöneltmiş ve "Türk subaylarının da kullandığı (Türk yapımı) bir top var. O girmemizi engelliyor" cevabını almıştı. Sözcü Mismari'nin cevabının ardından Kassem, "Yani tek bir top mu sizi durduruyor?" sorusuyla tepkisini dile getirerek gündem olmuştu.

Ünlü sunucunun ölüm haberinin ardından sevenleri duydukları üzüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Al Arabiya televizyonu da ölüm haberinin ardından taziye mesajı yayımladı. Al Arabiya kanalının yayın yönetmeni Paul Haddad, Kassem'in cansız bedeninin Dubai'den Lübnan'a getirilecek ve yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Deneyimli sunucu Kassem, 2012 yılında Arap dünyasındaki en güçlü 100 kadından biri seçilmişti.