Adriana Lima'nın kostümü, Cannes film festivaline damga vurdu

Adriana Lima'nın kostümü, Cannes film festivaline damga vurdu
Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, 75. Cannes Film Festivali'nde düzenlenen ‘TOP GUN Maverick’ filminin galasına, film yapımcısı erkek arkadaşı Andre Lemmers ile katıldı. Üçüncü bebeğine hamile olan top model, göbek kısmını açıkta bırakacak şekilde tasarlanan elbisesiyle kırmızı halıda dikkatleri üzerine çekti.

Bu yıl 75''incisi düzenlenen Cannes Film Festivali, Fransa''nın Cannes şehrinde dünyaca ünlü yıldızların katıldığı törenle başladı. Törene üçüncü kez anne olmaya hazırlanan 40 yaşındaki dünyaca ünlü model Adriana Lima da katıldı. Adriana Lima''ya törende film yapımcısı erkek arkadaşı Andre Lemmers da eşlik etti.

İkilininin kırmızı halı pozları Cannes Film Fetivali''ne damga vurdu. Üçüncü bebeğine hamile olan Adriana Lima''nın karnını açıkta bırakan kıyafet tercihi dikkat çekti.

Lima iyice belirginleşen bebeğini gösteren karın kısmı açık Balmain imzalı bir elbise tercih etti. TikTok hesabından yayınladığı video ile 3. kez anne olacağını duyuran Adriana Lima geçtiğimiz gün cinsiyet partisi düzenlemiş ve erkek bebek beklediği öğrenilmişti.

Adriana Lima''nın, eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden 12 yaşında Valentina ve 9 yaşında Sienna adında iki tane kızı bulunuyor.

İlgili Haberler