Uğur Dündar ile liseden arkadaş oldukları ortaya çıktı. Sağında değil sol en baştaki kişiyi tanıdınız mı

Uğur Dündar ile liseden arkadaş oldukları ortaya çıktı. Sağında değil sol en baştaki kişiyi tanıdınız mı
Usta gazeteci Uğur Dündar’dan mezunu olduğu Türkiye'nin en köklü liselerinden Vefa Lisesi’ndeki döneme ilişkin dikkat çeken bir fotoğraflı bir paylaşımda bulundu.

Ortada çok ünlü biri var. Sağında değil sol en baştaki kişiyi tanıdınız mı

Sosyal medyada ünlü isimlerin gençlik yıllarına ait yaptıkları paylaşımlar takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor. Son olarak gazeteci Uğur Dündar da lise yıllarına ait fotoğrafı ile takipçilerini oldukça şaşırttı.

Gazeteci Uğur Dündar, 1960 yılına ait Spor Sergi Sarayı’nda çekilen Beşiktaş Divan Kurulu Kurulu eski Başkanı Yalçın Karadeniz, Bahattin Bingöl ve Ataman Bilgin’in de yer aldığı fotoğraflı paylaşımda bulundu.

Dündar paylaşımında, “Değerli dostlarım, Hepinize sağlık, huzur ve başarı dolu haftalar dilerim. (Yıl 1960...Vefa Lisesi öğrencileri Spor ve Sergi Sarayı''nda. Sol baştaki arkadaşımız BJK Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz. Sağ yanımda Bahattin Bingöl, solumda merhum Ataman Dilgin...)” ifadelerine yer verdi.

Dündar’ın lise arkadaşlarıyla birlikte yıllar öncesine ait olan bu paylaşımı takipçileri tarafından birçok beğeni ve yorum aldı.

İstanbul’un unutulmaz liselerinden Vefa Lisesi’nden mezun olan isimler arasında; Mehmet Akif Ersoy, Memduh Ün, Yahya Kemal Beyatlı, Uğur Dündar, Gazanfer Özcan, Müjdat Gezen, Kemal Sunal, Şener Şen, Erol Büyükburç ve daha birçok isim yer alıyor.

İlgili Haberler