Ünlü rapçiler konsere giderken kaza geçirdi. Hayranları hastane önüne akın etti

Ünlü rapçiler konsere giderken kaza geçirdi. Hayranları hastane önüne akın etti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine konsere giden rap şarkıcıları Canbay ve Wolker olarak bilinen 26 yaşındaki Vahap Canbay ile 23 yaşındaki Umut Bolat'ın da arasında bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada ünlü rapçiler ile 7 kişi yaralandı.

Zonguldak'ta rap sanatçısı Vahap Canbay'ı taşıyan minibüs, önünde seyreden aracın aniden durması üzerine kaza yaptı. Devrilen minibüste bulunan rap sanatçısı Vahap Canbay hastanede tedavi altına alındı.

aw042532-01.jpg

Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Kepez Mahallesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, konser vermek için Zonguldak'a gelen rap müziği sanatçısı Vahap Canbay'ın içerisinde bulunduğu Ergün M. idaresindeki minibüs, önünde seyreden sola dönmek isterken aniden manevra yapan İhsan A. idaresindeki araç ile çarpıştı. Minibüs çarpmanın etkisiyle devrildi.

aw042532-02.jpg

Kazada araç sürücüleri İhsan A. ile Ergün M., rap müziği sanatçısı Vahap Canbay (26), ağabeyi Erdem Canbay (34), Yiğit Karaüzüm (26), Umut Bolat ve Nail Aydın (36) yaralandı. Yaralılar arasında sanatçı Vahap Canbay'ın vokalistleri ve menajerinin de olduğu öğrenildi.

aw042532-03.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Devrilen araçta bulunan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ulaşım kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapandı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken Vahap Canbay'ı taşıyan aracın konser için Zonguldak'a gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

aw042532-04.jpg

Kaza sebebiyle konserin de iptal edildiği öğrenildi.

Öte yandan ünlü rapçinin kaza haberini alan hayranları hastane önüne akın etti.

aw042532-11.jpg

"UYANDIĞIMDA ASFALTTAYDIM"

Kaza sonrası açıklamalarda bulunan grubun Umut Bolat, "Ben uyuyordum. Olayı da göremedim. Bir anda uyandığımda asfalttaydım. Üstümde oturduğum koltuk vardı. Gözümü açtım. Hastanedeyim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Şoförle birlikte 6 kişiydik. Diyarbakır konserinden İstanbul'a indik. Zonguldak'a konsere geliyorduk. Araç bizi aldı. Olay böyle gelişti. Ben kırıkla atlattım. Şoförümüz kırıkla atlattı. Küçük çaplı kesikler var." dedi.

aw042532-05.jpg

aw042532-06.jpg

aw042532-07.jpg

aw042532-08.jpg

aw042532-09.jpg

İlgili Haberler