Çamlıca Kulesi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini izledikleri iddia edilen İsrailli çift gözaltına alındı

Çamlıca Kulesi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini izledikleri iddia edilen İsrailli çift gözaltına alındı
Çamlıca Kulesi’nden İsrail uyruklu N.O., ve M.O, isimli çiftin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunu görüntüledikleri iddia edildi.

İddiaya göre İsrail uyruklu N.O., ve M.O, isimli çift Üsküdar’da bulunan Çamlıca Kulesi''nden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın konutunu görüntüledi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre; olay dün, Üsküdar''da bulunan Çamlıca Kulesi''nde meydana geldi. İsrail uyruklu N.O. ve M.O. adlı karı koca, Çamlıca Kulesi''ne çıktı. Kulenin penceresinden İstanbul''un çeşitli görselleri çekmeye başlayan çiftin, bir süre sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın konutunu görüntüledikleri ve aralarında konuştukları iddia edildi.

DHA’nın haberine göre o sırada kulede görevli bir personel, çiftin aralarındaki konuşmaları duyarak, durumu polise bildirdi. İhbarı değerlendiren Terörle Mücadele ekipleri, Cumhurbaşkanlığı Koruma birimlerine bilgi verdikten sonra şüpheli çifti gözaltına aldı.

Şüphelilerin emanetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan''da bulunan İstanbul Adalet Sarayı''na sevk edildiği öğrenildi.

İlgili Haberler