Vakıfbank Rehabilitasyon Merkezi 16 personel alacak

Vakıfbank Rehabilitasyon Merkezi 16 personel alacak
Vakıfbank Rehabilitasyon Merkezi en az ortaokul mezunu 16 personel alacak.

İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlara göre, Vakıfbank Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ortaokul mezunu sürekli kadroda 16 personel alacak.

Adaylar başvurularını 25 – 28 Şubat 2022 tarihlerine kadar İŞKUR üzerinden yapacaklardır. 5 Hasta Bakımı Teknisyeni, 2 Engelli Bakıcısı, 2 Evde Hasta Bakımı Sağlık Teknikeri, 2 Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Sağlık Teknikeri ve 5 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alınacaktır.

Hasta Bakımı Teknisyeni, Engelli Bakıcısı, Evde Hasta Bakımı Sağlık Teknikeri alımı için

400 saatlik hasta bakım sertifika programına katılarak sertifika sahibi olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak, En az Ortaokul mezunu olmak, Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Sağlık Teknikeri alımı için

400 saatlik hasta bakım sertifika programına katılarak sertifika sahibi olmak, En az Ortaokul mezunu olmak, Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı için

400 saatlik hasta bakım sertifika programına katılarak sertifika sahibi olmak, Bayan olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak, En az Ortaokul en fazla Önlisans mezunu olmak, Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.