Valerien Ismael'i Beşiktaş'ı Trabzon'da bekleyen son

Valerien Ismael'i Beşiktaş'ı Trabzon'da bekleyen son

Beşiktaş''a yeni gelen İsmael''in ilk maçında böyle bir deplasmanda çıkması şanssızlık. Trabzonspor şampiyonluk için artık gün sayıyor. Trabzon''da inanılmaz bir atmosfer olduğu bildiriliyor.

Bir deplasman takımı için dezavantaj. Ayrıca yeni hocasının Beşiktaşlı oyuncuları hiç de alışık olmadıkları bir dizilişle sahaya süreceği belirtiliyor. 3-4-3 oynatacakmış takımı; acaba oyuncular buna ne kadar uyum sağlayabilecekler bilinmiyor.

Tahminlere göre Ersin, Necip, Vida, Welinton, Rosier, Josef, Can, Rıdvan, Ghezzal, Batshuayi, Larin onbirini sürecek sahaya. Bu diziliş, Trabzonsporlu Visca ve Nwakaeme''ye boş alanlar yaratabilir.

Bu da Beşiktaş''ı felakete sürükleyebilir. Rosier ve Rıdvan''a çok iş düşecek bu gece. Ortadaki Josef ve Can ikilisine de.

Şanssızlık olduğu kadar İsmael''e Trabzonspor deplasmanı şans da olabilir. En başta böyle bir deplasmandan Beşiktaş''ın başında galibiyetle çıkması kredisini bir anda artırabilir. Bir de bu sistem Batshuayi''ye yarayabilir.

Şimdiye kadar ileride yalnızları oynayan Batshuayi; Ghezzal ve Larin''in kendisine yakın oynamaları nedeniyle rahatlayabilir. Çünkü Batshuayi, pozisyonları genelde kendi yaratıyor, dönüp vurana kadar da efor sarfediyordu. Bu akşam pozisyonlara daha güçlü girip, güçlü vuruşlar yapabilir.

Neticede Beşiktaş''ı bekleyen son ya felaket olur bu gece, ya da havalı bir galibiyet. Ortası yok bunun. 

Yazarın Diğer Yazıları