Vefa Küçük'ten flaş Aziz Yıldırım iddiası: Bakın Ali Koç'a ne yapmak istiyormuş?

Vefa Küçük'ten flaş Aziz Yıldırım iddiası: Bakın Ali Koç'a ne yapmak istiyormuş?
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, eski başkan Aziz Yıldırım''la ilgili çarpıcı iddiada bulundu. Hürriyet''ten Süleyman Arat''a konuşan Küçük, şu ifadeleri kullandı:

“32 senedir Fenerbahçe’nin bir fiil içinde bulunuyorum ve son 8 senede ise Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Divan Başkanlığı için tekrar adayım. Çoğu insan Fenerbahçe’yi tribünden görür, gördükleri kadarıyla da teşhis koyabilirler. İçini bilen sayısı 40 bin üye kişi içinde 500 ila bin kişiyi geçmez. Ben ise bırakın tanımayı, Fenerbahçe’nin ilaçlı tomografisini çektim."

"Yüksek Divan Kurulu seçimi normal seyrinde olsa 2021’de yapılacaktı. Nail Kır ve ben geçen yıl adaylığımızı açıklamıştık. Ancak pandemi nedeniyle seçim 2022’ye ertelendi. Daha sonra Sait Yılmaz adaylığını açıkladı. 4. aday ise aniden ortaya çıktı zannediliyor ancak gerçek öyle değil. Ben Uğur Dündar’ın aday olacağını 1 ila 1,5 ay önceden kendi istihbarat kaynaklarımdan öğrenmiştim. Ancak kendisi açıklamadan bunu telaffuz etmedim. Bildiğiniz gibi Uğur Dündar benim Vefa Lisesi’nden sınıf arkadaşımdır. Kendisi yaklaşık 20 senedir kulübe gelmemiştir. Yoldan geçerken birileri söylediği için gene bir ‘Uğrayayım’ dedi. Fenerbahçe adına, elini taşın altına koyduğu, ne var. Var da biz mi bilmiyoruz. Kulübün ne MR’ını ne ultrasonunu çekebilir. Ama MR çekmeyi bilenlere yardım eder ancak. O hazıra konacak."

"Bu kulüpte eski başkan rekabeti var, bu da bir nevi kan davasına dönüştü. Meşru olarak herkes sandıktan çıkar veya çıkamaz, bu bir demokratik yarıştır ancak sandığa gitmeden mevcut başkanı devirmek için bir seneyi aşkın bir süredir devam eden çekişme var, bunu herkes görüyor. Uğur Dündar ‘Fenerbahçe’yi birleştirmeye geldim, kimsenin adamı değilim’ diyor. Ben 99 yılında ihanetini bizzat yaşadığım için ifadelerini gerçekçi bulmuyorum."

"Fenerbahçe yönetimiyle çatışan eski başkan ve onu destekleyen belli bir grup kulüp üyesi var. Bunlar Aziz başkana hayran bir kitle. Aziz başkanı ben de methettim ve bundan hiç pişman değilim. Ama 2018 seçimlerinde yüzde 78 oya yüzde 22 alan bir aday, bugün demokrasi ve sandığa saygı göstermeyip kendisini aşırı oy farkıyla yenen bir başkanı antidemokratik bir şekilde yenmek istiyor. 1,5 ay önce Nail Kır’ı destekliyorlardı, Nail Kır üzerinden yönetimin elini zora sokmak istiyorlardı. Baktılar ki olmayacak Vefa Küçük de kendini kullandırmıyor, piyon olacak kişiyi getirdiler. Şimdi Uğur Dündar sandık dışı hesaplaşmanın sürükleyicisi olacak.”

“Ben ne Ali Koç’un ne Aziz Yıldırım’ın adamıyım, bugüne kadar ne yaptıysam aynısına yapacağım, bu yaşıma kadar hiç bir siyasi partiye yakınlaşmadım, sandığa gider oyumu kullanır, evime dönerim. Ayrıca bugüne kadar sürekli aynı partiye oy vermiş bir kişi de değilim. ‘Ben kimsenin adamı olduğum için değil, adam gibi adam olduğum için adayım’ ifadelerini kullanmıştım. Ben yine aynısını söylüyorum."