Beğen sultanım nereyi beğenirsen beğen. Venezuela haritasını açıp yer beğendirdiler

Beğen sultanım nereyi beğenirsen beğen. Venezuela haritasını açıp yer beğendirdiler
Venezuela Üretken Tarım ve Araziler Bakanı Soteldo’nun Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye Venezuela haritasını açarak yer beğendirmesi sosyal medyada gündem oldu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Venezuela Devlet Venezuela Üretken Tarım ve Araziler Bakanı Wilmar Castro Soteldo ile bir araya geldi.

Venezuela topraklarında tarım yatırımı yapılması konusunda bir araya gelen ikilinin görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Bakan Soteldo’nun Kirişçi’ye Venezuela haritasını açması ve yer beğenmesini istemesi en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

VENEZUELA’YA DA PAY VERİLECEK
Tarım ve Orman Bakanlığı, yurt dışında yapılması planlanan tarım ve gıda ürünleri yatırımlarını 15 Haziran’da duyurmuştu. Venezuela''da Türkiye için ayrılan ve "Turkish land" olarak adlandırılan bölgede tarımsal yatırım yapılacak ve elde edilecek hasılatın yüzde 70''inin yatırımcıya, geri kalan yüzde 30''luk kısmının da Venezuela''ya bırakılacak. Açıklamada, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro''nun geçen hafta gerçekleştirilen ziyaretinde iki ülke arasında üç ayrı iş birliği anlaşması imzalandığının hatırlatıldığı belirtilerek, "Bitki Koruma ve Karantina Alanında İş Birliği Mutabakat Zaptı" imzalandığı duyurulmuştu.

İlgili Haberler