Video çekip Atatürk'e ağır hakaretler etti. Hesap sorulsun bu alçaktan

Video çekip Atatürk'e ağır hakaretler etti. Hesap sorulsun bu alçaktan
Tiktok'ta yayınladığı videolarla Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretlerde bulunan şahsa sosyal medyada tepki yağdı. Sosyal medya kullanıcıları şahsın cezalandırılması için yetkililere seslendi.

Tiktok'ta yayın açan bir şahıs, Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretlerde bulundu.

Bunun üzerine yayını gören sosyal medya kullanıcıları o videoyu yetkililere şikayet etti.

Atatürk'e hakaret ettiğini ve iftira attığını söyleyen kullanıcılardan o şahsa tepki yağdı.

O şahıs yayınında şu ifadeleri kullandı.

"Filistin'de şehit sayısı gün geçtikte artıyor. Çoğu maalesef çocuk. Kusura bakma Filistin, biz de Kemalizm işgali altındayız. Hilafeti kaldırıp Müslümanları başsız bırakan Kemal'e hakkımızı helal etmiyoruz. Allah'a, Peygamber'e, Kur'an'a, İslam'a reddeden Kemalistlere sesleniyorum. Siz başı kopan yılanın sallanan kuyruklarısınız. Kemalizm bitecek, laiklik bitecek, heykeller ayaklar altına alınacak. Anıtkabir yıkılıp yerine cami yapılacak ve Kemal'in gerçek yüzü ortaya çıkacak. İslam'a, ülkeye yaptığı ihanetler 5816 kalkınca tek tek gün yüzüne çıkacak. Mustafa Kemal'in Yıldız Sarayı'ndaki altınları ne yaptığını, Hindistan'dan gelen yardımları ne yaptığını hepiniz göreceksiniz."

BAŞKA VİDEOLARI DA ORTAYA ÇIKTI

Şahsın Atatürk'e hakaret eden başka videolar da çektiği ortaya çıktı.

Bir başkasına ait "Sizin Allah belanızı versin. Bir an önce de bu memleket sizden kurtulsun" sözlerini, Atatürk için kullandı. Atatürk'ün fotoğrafıyla o sözleri paylaşırken güldü.

Bir hocanın "Peygamber Efendimiz'in ehlibeytinden olan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran, Molla Zübeyde'nin oğlu olan Mustafa Kemal Atatürk'ün ruhlarını şad eyle Yarabbi, onun için Fatiha okuyabilmeyi, ona dua edebilmeyi, etrafında kenetlenebilmeyi, onunla bir ve beraber olmayı bizlere nasip eyle Yarabbi" şeklinde ettiği duayla da dalga geçen o şahıs, dua eder gibi ellerini açarak güldü. "Gülmekten çekemedim video yarıda kaldı" notuyla paylaştı.

Bir diğer videoda ise, başka bir videodan alınan "Mermiden önce mermiyi yakaladım" sözlerinin geçtiği kısmı alarak, Atatürk'ün Meclis konuşmasına montajladığı görüldü.

İlgili Haberler