WeLD Turquality alan en genç marka oldu

WeLD Turquality alan en genç marka oldu
WeLD Uluslararası Taşımacılık, Turquality Marka Destek Programı’na alındığını açıkladı. Kuruluşunun üzerinden 5 yıl geçmeden programa layık görülen şirket, bu desteği yeni uygulaması olan WOP’u dünyada yaygınlaştırmak için kullanacağını duyurdu.

Ticaret Bakanlığı destekli Turquality programı, Türkiye’nin rekabetçi markalarını dünya pazarlarında desteklemek amacıyla kuruldu. Program, uygulanmaya başladığı ilk günden beri, yüzlerce Türk markasını destekliyor.

Turquality Marka Destek Programı’na dahil edilen son marka ise sektörde 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan üç ortak tarafından 2020 yılında kurulan WeLD International Transport oldu. WeLD International Transport henüz 4 yaşının içinde iken bu desteyi almaya başararak Turquality Marka Destek Programı’na kabul edilen en genç marka olma özelliğini kazandı. WeLD, onlarca yıllık markaların yer aldığı lojistik sektöründe de desteklenmeye hak kazanan nadir markalardan biri olduğunu duyurdu.

smet-pehlivan2.jpg

turquality-logo.jpg

WOP’U YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN KULLANILACAK

Şirket, programdan gelecek olan destekleri bir süre önce hayata geçirdiği WeLD Online Platform’un (WOP) dünya üzerinde yaygınlaştırılması için harcayacak. Şirket, WOP uygulaması ile firmalara ürünlerini taşıyabilmeleri için 7 gün 24 saat boyunca anında fiyat verebiliyor. Aynı zamanda şirket, bu uygulama sayesinde 10.4 trilyon dolara ulaşan dünya lojistik sektöründe söz sahibi olmayı planlıyor.

Programa alınmalarını değerlendiren kurucu ortaklardan WeLD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İsmet Pehlivan, “Bu zamana kadar müşterilerimiz için vadettiğimiz her ne varsa onu gerçekleştirdik. Dünya üzerinde anında fiyat verebilen bir sistem kuracağımızı söyledik, 1.5 yıl geceli gündüzlü çalışarak WOP adını verdiğimiz uygulamayı hayata geçirdik. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor ve WOP’u geliştirmeyi sürdürüyoruz. Yine kurulduğumuz günden itibaren programa dahil olacağımızı söyledik. İlk günden itibaren WeLD’i bir dünya markası olarak konumlandırmıştık ve Turquality desteği ile birlikte bu hedefimizi de en kısa sürede gerçekleştireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler