Yasağa rağmen sokağa çıktı, gazetecilere 'Yakışıklı çekin' dedi

Yasağa rağmen sokağa çıktı, gazetecilere 'Yakışıklı çekin' dedi
İçişleri Bakanlığı’nın korona virüs önlemleri kapsamında yaşlılara getirdiği sokağa çıkma yasağına bazı vatandaşları uymadığı görüldü. Yasağa uymayan bir vatandaş polis ekipleri tarafından uyarılıp evine gönderilirken, kendisini çeken gazetecilere "Beni yakışıklı çekin" dedi.

Yasağa rağmen sokağa çıktı...

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş ve üzeri kişiler ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağına rağmen yaşlılar sokaklara çıkmaya devam ediyor. Manisa’da 77 yaşında bir vatandaş sokağa çıktığı için polis ekiplerince uyarılırken kendisini çeken gazetecilere "Beni yakışıklı çekin" dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüse karşı önlemler kapsamında, 65 yaş ve üzerinde olanlar ile bazı kronik rahatsızlığı bulunanlar için sokağa çıkma yasağı getirildi. Manisa Turgutlu'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, sokaklarda '65 yaş' denetimi yaptı.

yasaga-ragmen-sokaga-cikti-gazetecilere-yakisikli-cekin-dedi-1691-dhaphoto1.jpg

Kimlikleri kontrol eden ekipler, yasağa uymayanları belirleyip, evlerine gönderdi. Denetim sırasında görülen Ali Öztopaç'ın kimliğine bakıldığında, 77 yaşında olduğu belirlendi. Öztopaç, neden dışarıda olduğunu soran polislere, "Kontör bitti, telefonlar durdu. Çok şükür sağlığım yerinde, mecburen PTT'ye geldik" dedi. Öztopaç, bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere de "Beni yakışıklı çekin" dedi. Polis ekiplerince uyarılan Ali Öztopaç, evine gönderildi.

İlgili Haberler