Yasağa rağmen yürüyüşe ceza

Yasağa rağmen yürüyüşe ceza
Sağlık Bakanlığı tarafından 'Çok yüksek riskli' iller kategorisinde değerlendirilen Edirne'de yasağı rağmen Tunca Nahir kıyısına giden vatandaşlara toplamda 200 bin lira para cezası kesildi.

Yasağa rağmen yürüyüşe ceza

Sağlık Bakanlığı tarafından Çok Yüksek Riskli İller kategorisinde sınıflandırılan Edirne''de yasağa rağmen Tunca Nehri kıyısına giden 28 vatandaşa 200 bin lira ceza kesildi. Vatandaşların polisleri karşılarında görünce büyük bir şaşkınlığa uğradıkları ancak cezadan da kaçamadıkları görüldü. 

İl  Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt''un telsizden nehir kıyılarını denetlemeleri yönünde talimat verdiği polis ekipleri, Tunca Nehri kıyısına güvenlik şeridini aşıp geçen 28 kişiye toplam 25 bin 200 lira ceza uyguladı.

YASAKTAN HABERSİZLER VARDI 

Polis ekiplerinin ceza yazdığı vatandaşlardan İbrahim Çavuş, nehir kıyısında gezmenin yasak olduğunu bilmediğini söyledi. Eşref Çelik ise, "Çocuklar enerjilerini atsınlar istedik. Telefon ve bilgisayarla da bir yere kadar duruyorlar. Een azından yeşillik görüp, dolaşsınlar dedik. Ancak burası yasakmış" dedi.