Yaşlı adamın görüntüleri yürekleri dağladı

Yaşlı adamın görüntüleri yürekleri dağladı
Yaşlı bir adama "Evde kal, bak sana ceza yazmıyorum" diyerek video çeken vatandaşın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri videoya çeken kişiyi gözaltına aldı.

Sosyal medyada yayınlanan bir video izleyenlerin tepkisini çekti.

Caddede yürüyen yaşlı bir adama yaklaşan kişi, "Amcacım yaş kaç sokakta geziyorsun?" diye sözlerine başladı.

Yaşlı adam soruyu soran kişiye yaklaşarak, "Hastaneye geldim. Eve dönüyordum otobüse almadılar" dedi.

Bu sözlerin ardından "Bu seferlik ceza kesmiyorum, lütfen evde kal amca" diyen ve tavırlarından yaşlı adamı ti'ye aldığı anlaşılan kişi büyük tepki aldı.

Daha sonra videoyu çeken şahıs yeni bir paylaşımda bulunarak özür diledi.

Öte yandan, yaşlı adamın 'Otobüse almadılar' sözleri dikkat çekti. Korona virüs tedbirleri nedeniyle alınan bazı kararlar nedeniyle ülkede birçok ileri yaştaki vatandaşın perişan olduğu eleştirileri de beraberinde getirdi.

VİDEOYU ÇEKEN GÖZALTINA ALINDI:

Ankara’da yaşlı bir adamla dalga geçilen ve sosyal medyada büyük tepki çeken video ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekipleri, videoyu çeken kişiyi gözaltına aldı.

İçişleri Bakanlığı, yaşlı bir adamla dalga geçilen ve sosyal medyada büyük tepki çeken video sonrası harekete geçti. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tepki çeken videoyu paylaşan kişinin gözaltına aldı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, videoda yer alan yaşlı adamla telefonda görüştü.

İçişleri Bakanlğı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Dün hepimizi üzen görüntülere neden olan M.T.E. Ankara İl Emniyet Md. ekiplerince yakalanıp hakkında işlem başlatıldı Videoya çektiği İhsan Amcamızı Kaymakamımız ziyaret ederek Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile telefonda görüştürdü. Amcamızdan bu münasebetsizlik adına özür diledik.”

İlgili Haberler