Yazar Ece Ergönenç, yıllardır taciz edildiğini açıkladı

Yazar Ece Ergönenç, yıllardır taciz edildiğini açıkladı
Yazar Ece Ergönenç, tacize maruz kaldığını açıklarken kendisini taciz eden şahsın Adem ve Havva ile ilgili bir şeyler söylediğini ifade etti.

Yazar Ece Ergönenç, 5 yıldır Hamza Ş.’nin tehdit ve tacizlerine maruz kaldığını açıkladı. Hamza Ş., yazar ile daha önceden evli olduğunu ancak kendisinin onu hatırlamadığını iddia ederek sürekli olarak sosyal medya üzerinden mesaj attı.

“ADEM DİYOR”

Ergönenç, yaşadıklarını şu şekilde ifade etti: “5 yıldır peşimde. Defalarca şikayet ettim, uzaklaştırma kararı aldırdım. Korkuyorum. Samuray kılıçlı katil gibi anormal sözleri var. Kendisinin Adem, benim Havva olduğumu, iki çocuğumun kendisinden olduğunu ancak benim bunu hatırlamadığımı öne sürüyor. Hatta üçüncü bir çocuğumuzun daha olduğunu söylüyor. Bunları hatırlamam için benim ölmem gerektiğini söylüyor.

Evimi biliyor, çocuklarımın okulunu biliyor. ‘Sana öyle bir şey yapacağım ki bütün televizyonlar seni konuşacak, seni herkes tanıyacak, seni ışık bedenine kavuşturacağım’ diyor. Resmen beni öldürmekle tehdit ediyor. Bana ve çocuklarıma zarar vermesinden korkuyorum. Bu adamın adli akıl hastanesine yatması lazım. Ömrümün tamamını koruma kararını uzatarak yaşayamam. Yetkililere sesleniyorum; yalvarırım beni bu adamdan kurtarın.”

Yazar Ergönenç, tacizlerine maruz kaldığı kişiyi şu şekilde duyurdu:

"İşte bu şahıs… Bu alanda da bir çok takipçisi olan,birden fazla hesabı olan, Putin ile dost olduğunu, Vatikan tarafından takip edildiğini, benim ise Havva olduğumu sanan kişi….  Her gün aranızda… Bir gün, bir kumrudan aldığı vahiyle yolda gördüğü birine de saldırabilir."

İlgili Haberler