Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'ndan Melih Bulu'ya istifa çağrısı. Hakkın yok Türk Polisi ile öğrencileri karşı karşıya getirmeye

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'ndan Melih Bulu'ya istifa çağrısı. Hakkın yok Türk Polisi ile öğrencileri karşı karşıya getirmeye
Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rektör atanan Melih Bulu’ya çağrıda bulunarak "istifa müjdeni bekliyorum" dedi. Uğuroğlu, mesajında eski Bakan Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Soylu’ya da göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının taşıyan kararnameyle Boğaziçi Üniversitesine Melih Bulu’nun rektör atanmasının yankıları sürmeye devam ediyor.

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Bulu’ya çağrıda bulunarak istifa etmesini beklediğini belirtti.

Twitter hesabı üzerinden çağrıda bulunan Uğuroğlu, "Hakkın yok Türk Polisi ile öğrencileri karşı karşıya getirmeye" ifadelerini kullandı.

Daha önceden sosyal medya hesabından istifa eden eski bakan ve Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da göndermede bulunan Orhan Uğuroğlu, "Damat Bakan ol, Soylu ol at bir Tweet istifa et, sen de rahat et Türkiye de rahat etsin." dedi.

Yeniçağ Ankara Temsiclisi mesajında şu ifadeleri kullandı:

"İstifa müjdeni bekliyorum @melihbulu Damat Bakan ol, Soylu ol at bir Tweet istifa et, sen de rahat et Türkiye de rahat etsin Melih Bulu; Hakkın yok Türkiye'yi daha fazla karıştırmaya Hakkın yok Türk Polisi ile öğrencileri karşı karşıya getirmeye Siyasetin maşası olma."

Melih Bulu ise son yaptığı açıklamada asla istifa etmeyeceğini belirtmişti.

İlgili Haberler