Yeniçağ, kararı UEFA’dan önce duyurmuştu: Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’da seyircili oynanacak

Yeniçağ, kararı UEFA’dan önce duyurmuştu: Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’da seyircili oynanacak
UEFA, Şampiyonlar Ligi finali ile ilgili son kararını verdi. Yapılan resmi açıklamada 2020 Şampiyonlar Ligi finali Lizbon’da seyircisiz, 2021 Şampiyonlar Ligi Finali ise İstanbul’da seyircili oynanacak.

UEFA, İstanbul’da oynanması beklenen 2020 Şampiyonlar Ligi finali ile ilgili son kararını verdi. Yapılan açıklamada 2020 Şampiyonlar Ligi Finali Lizbon’da seyircisiz oynanacak. 2021 Şampiyonlar Ligi finali ise İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda seyircili oynanacak.

UEFA Yönetim kurulu sonrası alınan karar spor kamuoyu ile paylaşıldı. UEFA, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki kalan maçların 12-23 Ağustos tarihleri arasında Lizbon'da oynanmasına karar verdi. Ayrıca UEFA, 2021 Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını açıkladı.

Yeniçağ’da dün yayınlanan haberde UEFA’nın 2020 Şampiyonlar Ligi Finali’nin Lizbon’da seyircisiz oynanacağı, 2021 yılında ise İstanbul’da seyircisiz oynanacağı belirtilmişti. Dün yayınlanan haber, UEFA’nın resmi açıklamasından önce yayınlanmıştı.

yenicag-005.jpg