Test edilirken görüntülendi. TOGG, Almanya'da!

Test edilirken görüntülendi. TOGG, Almanya'da!
Yapılan açıklamalarda yerli SUV'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağı biliniyordu. Yerli otomobil TOGG, kamuflajlı haliyle Almanya'da test edilirken görüntülendi.

WebTekno''dan aktarılan bilgilere göre; Yerli otomobil TOGG ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 2023''te yollarda olacağı açıklanan yerli SUV, Almanya''da test edilirken görüntülendi. Görüntüler casus kamerayla yakalandığı ve aracın da kamuflajlı hali kullanıldığı için son haline dair net veriler bulunmuyor.

TOGG''un internet sitesinde yer alan SUV görüntüleriyle yeni görüntüleri kıyasladığımızda, arka kısmın bir nebze de olsa kısalmış olduğunu görüyoruz. Ancak bu fark fotoğrafların çekim açısından kaynaklanabilir.

TOGG, ilk duyurulduğunda iri yapılı ızgarası ile dikkat çekmişti. Paylaşılan son görüntüler, söz konusu ızgara tasarımının korunmaya devam ettiğini gözler önüne seriyor. Far tasarımı, tampona kıyasla geride kalan kaput, yan ayna tasarımları ve kapı kolları da bir süredir gördüğümüz SUV ile tamamen aynı sayılır.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde TOGG ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Yapılan açıklamalarda yerli SUV''un 2023''ün ilk çeyreğinde yola inmiş olacağı belirtilmişti. TOGG tarafından yapılan resmi açıklamalarda ise her şeyin planlandığı gibi gittiği belirtiliyor.

TOGG''UN İNTERNET SİTESİNDE YER ALAN FOTOĞRAFI

İlgili Haberler