YSK çökmeden bir dakika öncesi…

YSK çökmeden bir dakika öncesi…
İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışı tüm hızı ile sürerken, YSK ve AA’dan gelen veri akışının kesilmesi tartışmalara neden oldu. YSK’nın sitesi çökmeden bir dakika önce gelen bir fotoğraf ise dikkat çekti.

Yerel seçim sonuçları ile ilgili YSK’nın ve AA’nın veri akışını kesmesinin hemen öncesinde İstanbul’da n gelen sonuçlar dikkat çekti, CHP’li eski milletvekili Barış Yarkadaş, YSK’nın sitesinin çökmesinden bir dakika önce gelen sonuçlarda CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayı Ekrem İmamoğlu’nun önde olduğunu gösteren bir paylaşım yaptı.

Yarkadaş, Twitter hesabından yapan paylaşımda “YSK'nın sitesi çökmeden bir dakika önce, Ekrem İmamoğlu ekranda 2 bin oy önde görünüyordu. İmamoğlu öne geçince siteyi kapattılar. AKP'nin sitesi de gerçeği kabul etti. İŞTE YSK'nın sitesinin fotoğrafı... Site şu an kapatıldı...” ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN ‘İMAMOĞLU ÖNDE’ PAYLAŞIMI

İstanbul’daki seçim sonuçları ile ilgili bir paylaşım ise İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan geldi. Özdağ’ın Twitter hesabından paylaştığı a videodaki sese göre İmamoğlu yüzde 48.91 ile önde görülüyor.