Yufkacıya kaçan iki eltinin fotoğrafını koyarak muazzam bir şey yazdı. Günün en büyük durum tespiti gazeteci Tanyel Yılmaz'dan geldi

Yufkacıya kaçan iki eltinin fotoğrafını koyarak muazzam bir şey yazdı. Günün en büyük durum tespiti gazeteci Tanyel Yılmaz'dan geldi
Esra Erol’un programında gündeme gelen ve iki eltinin ‘Yufkacı Muarrem’ adlı şahsa kaçmasının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren olayla ilgili gazeteci Tanyel Yılmaz’dan flaş bir yorum geldi.

Yufkacıya kaçan iki eltinin fotoğrafını koyarak muazzam bir şey yazdı. Günün en büyük durum tespiti gazeteci Tanyel Yılmaz'dan g

Esra Erol’un programında işlenen ve iki eltinin aynı kişiye kaçması nedeniyle sosyal medyadea büyük yankı uyandıran olay, gündemde yer almaya devam ediyor. Elde edilen bilgilere göre olay, şöyle gelişti: 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman''ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına katıldı.

“EŞİMİN TELEFONUNDA RESMİNİ GÖRDÜM”

Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay''ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte ''pazara gidiyoruz'' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi" ifadelerini kullandı.

“YANINDA ÇALIŞIYORLARDI”

Duman, "Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay''a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya''ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" diye konuştu.

TANYEL YILMAZ’DAN FLAŞ TESPİT GELDİ

Yaşanan gelişmelerin ardından, konu sosyal medyada tartışılmaya devam ederken, gazeteci Tanyel Yılmaz flaş bir tespitte bulundu.

Yılmaz, sosyal medya hesabından eltilerin fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi:

Allahtan İstanbul sözleşmesini kaldırdık, yoksa ahlakımız bozulacaktı!


 

İlgili Haberler