Narin’in 45 arkadaşı için bakanlıktan flaş karar! Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Olayların yaşandığı ve sosyal medyada ‘suskun’ kaldıkları iddiasıyla büyük tepki çeken Tavşantepe Köyü’ndeki Narin’in 45 arkadaşı için de bakanlık harekete geçti.
Bu seçimde de sahte videolar piyasa sürüldü . Zafer Şahin Sancaktepe dedi Yenikapı çıktı Murat Ongun, Milliyet Yazarı Zafer Şahin'in, Çekmeköy - Sancaktepe metrosunun AKP'li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş döneminde açıldığına dair paylaştığı videonun Yenikapı-Hacıosman metrosuna ait olduğunu açıkladı.
Erdoğan’a yakın gazeteciden asgari ücret zammı çıkışı Yeni yıla girerken herkesin merakla beklediği konulardan biri da asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı oldu. İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Zafer Şahin asgari ücret için yeni tahminde bulundu.
AKP’ye yakın gazeteci kulis bilgisini paylaştı. Süleyman Soylu için konuşulan büyükşehir belediyesi belli oldu AKP'ye yakın gazeteci Zafer Şahin, CNN Türk'te katıldığı programda yerel seçimlerle ilgili kulis bilgilerini paylaştı.
CNN Türk yayınında Zafer Şahin ile Murat Gezici arasında tehdit ettin kavgası CNN Türk’te Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici ile gazeteci Zafer Şahin arasında tartışma yaşandı.
Zafer Arapkirli Zafer şahinle böyle dalga geçti: Allah da seni güldürsün adaş Gazeteci Zafer Arapkirli, Obama'nın iki seçimde sosyal medya kampanyasını yöneten ekibin Türkiye'ye geldiği iddia eden Zafer Şahin'le fena dalga geçti.
Özgür Demirtaş yandaş gazeteciyi bu fotoğrafla yerin dibine soktu. Bilin bakalım bu ne kuyruğu Özgür Demirtaş, TV kuyruğu paylaşarak kriz yokmuş algısı yapmaya çalışan yandaş gazeteci Zafer Şahin'i, paylaştığı ucuz et kuyruğunun fotoğrafı ile yerin dibine soktu. Bilin bakalım bu soğukta bu ne kuyruğu...
AKP’li Şahin’in yumruklu saldırısına maruz kalan İYİ Partili Hüseyin Örs bugün taburcu oluyor Meclis’teki bütçe görüşmeleri sırasında AKP’li Zafer Şahin’in yumruklu saldırısına uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs bugün taburcu oluyor. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğru Poyraz Örs’ün taburcu olması sonrası AKP’li Şahin hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
Saray'dan en iyi sızıntı haberleri alan yandaş gazeteci erken seçimin tarihini açıkladı. Selvi çok kıskanacak Yapılacak genel seçim için mayıs ayının 14'ü öne çıkarken yandaş gazeteci Zafer Şahin, Ankara kulislerinden sızan bir tarihi daha açıkladı.
Masum Türker'in canlı yayındaki sözleriyle herkes buz kesti. Erdoğan'ın övüldüğü sırada CNN Türk'te katıldığı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Zafer Şahin'e karşı çıkış yapan Masum Türker'in canlı yayındaki sözleriyle herkes buz kesti.
CNN Türk canlı yayınında ortalık karıştı Muharrem İnce, CNN Türk'teki programa konuk oldu. İnce'nin gazeteci Zafer Şahin ile girdiği polemik, programa damga vurdu.
Zafer Şahin ile Arif Kocabıyık havalimanında karşılaşınca hakaretler havada uçuştu Ankara Esenboğa Havalimanı’nda gazeteci Arif Kocabıyık ile gazeteci Zafer Şahin arasında gerginlik çıktı.
Özgür Demirtaş: Bu insanlara bağımsız gazeteci diyorlar. Senin neren bağımsız Prof. Dr. Özgür Demirtaş, gazeteci Zafer Şahin ve Mete Yarar'a tepki gösterdi. Özgür Demirtaş, "İktidar yandaşı bir gazetecimsi, ciddi soru sorulunca Özgür Demirtaş fıkrası anlatıyor. Yazık" dedi. İşte ayrıntılar...
Korkusuz yazarından Zafer Şahin’e bomba yanıt Korkusuz yazarı Memduh Bayraktaroğlu’ndan “7 bin TL’ye çoban aranıyor ama işi kabul eden yok” çıkışıyla eleştirilen Zafer Şahin’e yanıt geldi.
Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin canlı yayında bir iş insanın verdiği maaşı açıkladı, kimse inanmadı! Tepki yağıyor... Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin CNN Türk’te katıldığı programında iş insanlarının kendisine gönderdiği mesajları okudu. İçlerinde en dikkat çekeni ise çobanlık için ayda 7 bin lira maaş vermesine rağmen çalışan bulamadığını iddia eden iş insanıydı.
Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni görevden alındı. Gerekçesi: İYİ Parti ve CHP haberleri verdiği için Demirören Holding’in önemli yayın kuruluşları arasında yer alan Kanal D’de flaş gelişmeler yaşanıyor. Elde edilen bilgilere göre İYİ Parti lideri Akşener ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun grup toplantılarının ana haberde verilmesinin krize neden olduğu ve bu nedenle Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin’le, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Aşçıoğlu arasında sorun yaşandığı öğrenildi. Kanalın üst düzey yönetimine giden şikâyetin ardından ise Aşçıoğlu’nun görevine son verildiği bildirildi.
Demirören Medya'da atama depremi Demirören Grubu'nda üst düzey atamalara bir yenisi daha eklendi. Kanal D Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Ercan Gürses'in yerine Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin getirilirken Gürses ise DHA Ankara Temsilciliği görevine atandı.
İsmail Saymaz'ın Tarafsız Bölge'deki FETÖ sözleri gündem oldu Gazeteci İsmail Saymaz'ın katıldığı televizyon programında "FETÖ'yü şu stüdyolarda en çok savunan adamı FETÖ'yü araştırma komisyonuna başkan yaptılar" sözleri sosyal medyada gündem oldu.