Rifat Serdaroğlu her şeyi göze alıp AKP’ye karşı bu yazıyı yazdı

Rifat Serdaroğlu her şeyi göze alıp AKP’ye karşı bu yazıyı yazdı
Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP iktidarını çok sert şekilde eleştirdi....

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yazı paylaştı.

"TÜRKİYE''YE BU KARA LEKEYİ SÜRMEYE KİMSENİN HAKKI YOK"

Türkiye''nin ''Kara Para aklayan'' ülkelerin bulunduğu “Gri Listeye” sokulmasına sert tepki gösteren Serdaroğlu; "Türkiye gibi, binlerce yıllık geçmişi olan, dünyanın merkezinde bulunan bir ülkede yirmi yıl yönetimde bulunacaksınız, çok ama çok zengin olacaksınız ama ülkeyi önce Gri sonra da Kara listeye sokacaksınız. Bunu AKP bile istemez! Türk Devletinin yüzüne bu kara lekeleri sürmeye kimsenin hakkı yoktur…" ifadelerini kullandı.

Serdaroğlu’nun açıklamasının tamamı şöyle:

"GRİ’DEN KARA’YA

AKP bir başarıya (!) daha imza attı.

Önce “Kara Para” aklayan ülkelerin bulunduğu “Gri Listeye” soktu bizi.

Bu başarı (!) AKP’ye yeter mi? Olmuşken büyüğü olsun diye, Cihan Devleti Türkiye’yi, “Organize Suçlar” Kara Listesine de soktu.

“Uluslararası Organize Suçlara Karşı Küresel Girişim” Kuruluşuna göre, Organize Suç kapsamına giren suçlar şöyle; İnsan Kaçakçılığı-Uyuşturucu Kaçakçılığı-Silah Kaçakçılığı-Kimyasal Madde Kaçakçılığı- Nadir Bitki Kaçakçılığı- Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif, Nükleer Kaçakçılık (KBRN)-Siber Kaçakçılık…

Türkiye bu suç pazarında son üç yılda (Tek Adam dönemi), Asya tablosunda Myanmar, İran, Afganistan ve Irak’ın ardından 5’nci sıraya yerleşti!

Avrupa’da ise yerimiz tam da AKP’ye yakışır yerde. Yani Avrupa’da birinciyiz!

Esas önemli suçlama ise, işlenen suçların “Devletle Bağlantılı Aktörler” tarafından işlenmesidir.

Devletle bağlantılı aktörler kategorisinde Türkiye; Suriye, Lübnan- Venezuela ve Demokratik Kongo Cumhuriyetinin hemen arkasında yer alıyor.

AKP Yönetimi bu rezilliği neden yapar, hiç düşündünüz mü?

Türkiye gibi, binlerce yıllık geçmişi olan, dünyanın merkezinde bulunan bir ülkede yirmi yıl yönetimde bulunacaksınız, çok ama çok zengin olacaksınız ama ülkeyi önce Gri sonra da Kara listeye sokacaksınız. Bunu AKP bile istemez!

O halde neden? Neden İŞID’ın kaçak petrolünü AKP’liler satar?  Neden AKP’liler, silah kaçakçılığına bulaşır?

Neden AKP’li Başbakan’ın oğlu uyuşturucu güzergahı belirlemek için, dünyanın bir ucuna gider? Neden bir iktidar Kara Paraya ihtiyaç duyar?

İktidar kanunsuz işler yapıyorsa, yaptırdığı işin bedelinin bankacılık sistemi dışında ödenmesi gerekiyorsa ve Uluslararası Ceza Mahkemesinin takibinden kurtulmak istiyorsa, işte o zaman gayrimeşru işleri ve gayrimeşru parayı ister!

Defalarca sordum;

“Suriyelilere 40 Milyar Dolar harcadık” dediler. Hem de defalarca ve tv canlı yayınlarında söylediler. Bu rakam sonra 80 Milyar Dolara kadar yükseldi.

Devlette, evrak olmadan kuruş harcayamazsınız. Bu paraları bütçenin hangi faslından harcadınız, diye ısrarla sordum. Erdoğan bu konuda kamuoyuna bir açıklama yapmadı! TBMM’ye bilgi vermedi! Belge gösteremedi!

Bu ülke, Erdoğan’ın babasının bakkal dükkanı olsa böyle işletilemez!

İddiaya göre Erdoğan, Suriye ve Libya’da radikal dinci örgütlerini dolarla savaştırmaktadır! ÖSO ile başlayan bu sapıklık halen sürmektedir.

Sayıları 10 bin ile 50 bin arasında olan silahlı, vahşi militanlara her ay dolarla maaş verilmektedir. Bu paralar resmi hesaptan ödenebilir mi? Nasıl ödenir?

Devletin kurumlarının “ TİKA-Kızılay” içine yerleştirilmiş istihbarat elemanları veya AKP’li Vakıf, Dernek ve NGO’lar tarafından ödenir.

Bu işlerin sorumluları bellidir;

Erdoğan’ın emirleriyle, MİT Başkanı, Savunma Bakanı, Davutoğlu, Genelkurmay Heyeti ve Babacan birinci derecede sorumludurlar. Yargılanmaktan kurtuluşları da mümkün değildir.

Akşamdan yenen hurmalar, ertesi gün tırmalayacaktır.

Türk Devletinin yüzüne bu kara lekeleri sürmeye kimsenin hakkı yoktur…

Not; HDP’li kaçak Baydemir yurtdışından; “Ya misafir oldukları Kürdistan’ı kabul edecekler ya da gelecekte komşu olacaklar” dedi!

Bre sepet, bre yamuk adam sen hala orada mısın? Türkiye’nin her yeri hepimizin desen olmaz mı? Ülkemizin demokratik standartlarını yükseltip, tüm sorunlarımızı barış-kardeşlik içinde çözsek olmaz mı?

Ne yapacaksınız? Türk Devletinden yer mi koparacaksınız?

Sıkıyorsa Avrupa’ya kaçacağına Kandil’e gitsen, PKK’lı elemanlarla birlikte, Türk Ordusu ile savaşsan ve seninle komşu olsak, olmaz mı?

Yetmedi mi, emperyalist devletlerin istihbarat örgütlerinin piyonu olmak ve binlerce Kürt gencinin kanına girmek?

İngiliz’in, CIA’nın, MOSSAD’ın, Rus’un, Barzani’nin “Kürdü” olacağına, Türkiye’nin Kürdü olmayı denesen, olmaz mı?

Sana son kez söylüyorum! Ülkemizin her yeri Türk Milletinindir.

Güneydoğu Anadolu bölgemizi, sadece senin gibi düşünenlerin mi sanıyorsun?

Diyarbakır’ı asırlarca başkent yapmış Oğuz Boylarından, Akkoyunlu-Karakoyunlu-İnaloğulları- Artuklar devletlerini ve Diyarbakır çevresinde yaşamış on binlerce Türkmen’i yok mu sanıyorsun a şapşik?

Sağlık ve başarı dileklerimle 03 Kasım 2021 - Rifat Serdaroğlu - DOĞRU Parti Genel Başkanı"

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler