Soyunma odasına saklandı görüntüyü çekti: Arabalara bindirip bindirip götürdüler

Soyunma odasına saklandı görüntüyü çekti: Arabalara bindirip bindirip götürdüler
11 kişide korona virüs tespit edilen TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor oyuncusu Erdoğan Ayarloğu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda liglerin açılış tarihine tepki gösterdi.

Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarında korona vakalarının görünmesi liglerin başlamasına yönelik endişeleri had safhaya çıkardı.

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da 11 oyuncunun korona testleri pozitif çıktı.

Erzurumspor oyuncusu Erdoğan Ayarloğu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda koruma kıyafetleri ile kulüp tesislerine gelen ambulans görevlilerin yer aldığı bir görüntüyü paylaşarak, "Bu ortamda maçlara devam edebileceğimizi düşünüyor musunuz gerçekten?" ifadelerine yer verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, korona salgını nedeniyle askıya alınan liglerin 12 Haziran tarihi itibariyle başlayacağını duyurmuştu.

gor-001.jpg

Basketbol, voleybol ve hentbol liglerin tamamen iptal edilmesine rağmen futbol liginin başlatılması kararı tartışmaları da beraberinde getirmişti.

FUTBOLCULAR SİTEM ETTİ

4'ü futbolcu olmak üzere toplam 11 kişinin karantinaya alınması üzerine futbolcular ligleri oynatma kararı alan TFF'ye sitem etti. Futbolcular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarında durumun sorumlusunun TFF olduğunu ifade ettiler.

Hasan Ayaroğlu, Murat Uçar, Ömer Şişmanoğlu ve Yusuf Acer yaptıkları paylaşımlara "Bu psikolojiyle nasıl futbol oynanacak" notunu düştüler. Erzurumspor Teknik Heyetinde bulunan Dünyacan Çiçekverdi ise hastane içerisinde futbolcu İbrahim Akdağ ile çektiği videoda durumlarının iyi olduğunu ve karantinaya alındıklarını belirtti.

Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal'da duruma tepki göstererek sosyal medya hesabında kulüp tesislerinin son halini paylaşıp "Yazık burası bir hastane değil, kulüp tesisi" notunu paylaştı.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir ise futbolcuların 14 gün süre ile karantinada tutulması gerektiğini bu yüzden antrenmanlara çıkmalarının bu süreçte imkansız olduğunu söyledi.

İlgili Haberler