Akaryakıt sektörü çift haneli tabelalara hazırlanıyor. Tabelacılarda kuyruk oluştu

Akaryakıt sektörü çift haneli tabelalara hazırlanıyor. Tabelacılarda kuyruk oluştu
TV programcısı ve yazar Ömer Ekinci, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak, Akaryakıt fiyatlarına zam geleceğine işaret etti.

TV programcısı ve yazar Ömer Ekinci, sosyal medya hesabından akaryakıtla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ekinci, akaryakıt istasyonlarında çift haneli tabelaların geleceğini söyledi.

Yoğun bir şekilde tabelaların yenilendiğini aktaran Ekinci, “Vahim” dedi. Ekinci paylaşımında, “Bugün akaryakıt sektöründen bir ziyaretçim vardı. Şu anda akaryakıt istasyonlarının yoğun şekilde tabela yenilediklerini söyledi. Nedeni birçok tabelanın tek haneli olarak tasarlanmış olması imiş. "Çift haneye hazırlanıyoruz" diyor. Vahim..” ifadelerini kullandı.

Dolayısıyla akaryakıt zamlarına büyük zamların gelmesi bekleniyor. Öte yandan Gelir İdaresi E. Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nazmi Karyağdı, eşel mobil sistemden vazgeçilmesi halinde verginin fiyata eklenerek litre başına 2.5-3 TL arasında zammın otomatik olarak pompa fiyatına yansıtılacağını açıklamıştı.

 

İlgili Haberler