Ali Koç'tan flaş hakem yorumu geldi. Gelecekteki hatalar için şimdiden uyardı

Ali Koç'tan flaş hakem yorumu geldi. Gelecekteki hatalar için şimdiden uyardı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ümraniyespor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ümraniyespor karşılaşması sonrası gazetecilerin sorularını cevaplarken çarpıcı ifadeler kullandı.

Koç, şunları söyledi:

- Taraftarın görmek istediği futbol en kısa sürede norm haline gelecektir. Transferde büyük bölümünü yaptık. Bir bölge kaldı. Bu bir yol kazası. Belki de iyi oldu. Ümraniyespor''u da kutluyorum.

- Hakem zaten bildiğimiz bir hakem. Geçen sezonlardan da sıkıntılı biri olduğu belliydi. Tabii ki hakem hata yapacaktır ama 90 dakikada bu kadar olmaz. Bir daha başımıza bir şey gelirse tepkimiz farklı olur.

- (Penaltı kararı) Size soruyorum penaltı mı? Dışarıda geldi. Her golde VAR''a gidildi. Her pozisyonda çok fazla duruldu. Burada iki Avrupa maçı oynadık, hakemleri gördünüz. Bir 90 dakikada bu kadar hata olmaz.

- (Takımı kim planladı sorusuna) Jorge Jesus gelmeden önce 4-5 transfer istiyordu ama bir buçuk ay takımla geçirince ve bazı fırsatlar çıkınca değerlendirmek istedi. Her şeyi hocaya bıraksak ''Neden öyle yapıyorsun?'' deniliyor. Biz, hocaya da ekibe de takıma da güveniyoruz. Panik yapacak bir şey yok.

- Forvet en pahalı pozisyon. Maddi sıkıntı olunca, istediğinizi yapamazsınız. Transferin son döneminde çok farklı şeyler oluyor. Biz de onu bekliyoruz.

İlgili Haberler