Esrarengiz örgüt yakayı ele verdi. Geceleri hovardaydılar gündüzleri ise sofi

Esrarengiz örgüt yakayı ele verdi. Geceleri hovardaydılar gündüzleri ise sofi
Almanya’da endişe yaratan "Lions-Cartel" isimli uyuşturucu ve organize suç örgütünün lideri Sergen Ahmedi Bahçelievler'de bir otele düzenlenen operasyonla yakalandı.

Türkiye’ye gelen ve Almanya’da 30''dan fazla suça karıştığı belirtilen, uyuşturucu ve organize suç çetesi ''Lions-Cartel''in Afganistan uyruklu lideri Sergen Ahmedi Bahçelievler’de yakalandı.

OTELDE YAKALANDI

Ahmedi''nin sosyal medya hesapların yaptığı paylaşımlarda Türkiye''de olduğunun belirlenmesi üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sergen Ahmedi''nin Bahçelievler''de bulunan bir otelde kaldığını belirledi.

Polis ekipleri önceki gün, Ahmedi''nin kaldığı otele baskın düzenledi. Ahmedi ve çete üyesi oldukları belirtilen l J.Y., S.V., M.A.D. ve O.M. lobide gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sergen Ahmadi eylül ayının ortalarında Instagram''dan yayınladığı videoda ikametgahının değiştiğini, yeni evinin İstanbul olduğunu açıklamıştı. Ahmadi haberlerin ardından ise yanlış anlaşıldığını iddia ederek özür videosu yayınlamıştı.

POLİSLERİ TEHDİT ETMİŞTİ

Sergen Ahmadi, Alman polis memurlarını ölüm ile tehdit etmişti. 35 yaşındaki Sergen Ahmadi, Alman halkını tedirgin edip, yetkilileri alarma geçirdi. Focus''un verdiği bilgilere göre, çete lideri paylaştığı videoda, rahat bırakılmaması durumunda Frankfurt''ta yaşayan Afganları cinayete teşvik edeceğini duyurdu.

İlgili Haberler