Apple'da maske zorunluluğu kaldırıldı: Apple çalışanları rahat bir nefes aldı

Apple'da maske zorunluluğu kaldırıldı: Apple çalışanları rahat bir nefes aldı
Apple, e-postayla yeni COVID-19 kararını açıkladı. Şirket çalışanlarına maske takma zorunluluğu kaldırıldı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Apple, COVID-19‘un en yoğun olduğu zamanların ardından hibrit çalışma sistemine dönmek istediği ortaya çıktı. Fakat, çalışanların bu fikre sıcak bakmamasıyla birlikte ofise dönüş tarihi ertelendi. Mayıs ayında ise ofisin ortak alanlarında maske takma zorunluluğu getirildi.

Son olarak teknoloji şirketi, kurumsal çalışanlar için maske takma zorunluluğunu kaldırma kararı aldı. Şirketin COVID-19 müdahale ekibi, şirket çalışanlarına gönderdiği bir e-posta ile çoğu yerde maske takmaya gerek olmadığını açıkladı. Ekip, herkesin maske takıp takmayacağı konusundaki kararına saygı duyulması gerektiğini bildirdi.

APPLE''IN KONU HAKKINDAKİ AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE

Takım,

Mevcut protokollerimizle ilgili bir güncellemeyi paylaşmak için yazıyoruz. Mevcut koşullar ışığında, çoğu yerde artık yüz maskesi takmaya gerek kalmayacak. Her zaman olduğu gibi, yerel sağlık yetkilileri veya ziyaret edebileceğiniz herhangi bir site de dahil olmak üzere siteniz için belirli gereksinimler için lütfen ‘Hoş Geldiniz İletimi’ni düzenli olarak kontrol edin.

Herkesin kişisel koşullarının farkında olduğunun farkındayız. Kendinizi rahat hissediyorsanız, yüz maskesi takmaya devam etmekten çekinmeyin. Ayrıca lütfen herkesin maske takıp takmama kararına saygı gösterin.

Apple’ın COVID-19 sağlık ve güvenlik protokollerini desteklemek için yaptığınız her şey için teşekkür ederiz.

COVID-19 Müdahale Ekibi

İlgili Haberler