Gazetecinin boğazını sıkmış, hastanede silah patlatmış Arda Turan ‘2022 yılı en sevilen ve örnek alınan futbolcusu’ seçildi

Gazetecinin boğazını sıkmış, hastanede silah patlatmış Arda Turan ‘2022 yılı en sevilen ve örnek alınan futbolcusu’ seçildi
Arda Turan, İstanbul Kent Üniversitesi öğrencileri tarafından ‘2022 yılı en sevilen ve örnek alınan futbolcusu’ seçildi. Turan'a bu ödülün verilmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, İstanbul Kent Üniversitesi İşletme Bölümü bünyesinde yapılan ‘Marka Araştırma ve Değerlendirmeleri’ sonucunda ‘2022 yılı en sevilen ve örnek alınan futbolcusu’ seçildi.

Ödülünü almak için eşi Aslıhan Doğan Turan ile üniversiteye gelen futbolcu, aynı zamanda düzenlen söyleşide öğrencilerle buluştu. Üniversitenin konferans salonunda yapılan söyleşide salonu hınca hınç dolduran öğrenciler etkinliğin sonunda Turan ile bol bol fotoğraf çektirerek, forma imzalattı. Söyleşide mesleki hayatına ilişkin samimi açıklamalar yapan Arda Turan, ödül için öğrencilere teşekkür etti.

Ödül töreninde samimi açıklamalarda bulunan Turan, “Bugün Arda’nın hatalarına ‘ama’larına değil de güzel tarafına bakmayı seçtiniz. Benim güzel tarafıma baktığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Son yıllarda yaşadığı saha içi ve saha dışı olaylarla kariyeri büyük bir düşüşe geçen, son olarak da şarkıcı Berkay ile bir barda kavga eden Arda Turan''ın kariyerindeki vukuatlar nedeniyle böyle bir ödüle layık görülmesi sosyal medyada tepki çekti.

İlgili Haberler