Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ı tahtından indiren ikili belli oldu. Üç isim de şokta

Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ı tahtından indiren ikili belli oldu. Üç isim de şokta
Gazeteci Kenan Başaran, yılbaşı için Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın hazırladığı şovlarda ekonomiden bahsetmemelerini eleştirerek, "Hiçbiri Ahmet Hakan-Nebati'nin programının yanından geçmiyor.” İfadelerini kullandı.

Yılbaşı akşamı için TV kanaları birbirinden güzel programlar hazırladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix’te stand-up şovunu yayınlandı. 31 Aralık yılbaşı gecesinde saatler 22.00’ı gösterdiğinde ise Ata Demirer hayranlarını Ata Demirer Gazinosu adlı program gülmekten kırdı geçirdi. Yılmaz Erdoğan’ın ise Blutv’de yılbaşı akşamı Münakaşa adlı tek kişilik oyunu sergilendi.

AHMET HANA- BEBATİ''NİN PROGRAMININ YANINDAN GEÇEMEDİLER

Gazeteci Kenan Başaran, yılbaşı gecesiyle ilgili dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Başaran, Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan''ın hazırladığı şovların Ahmet Hakan-Nebati''nin programının yanından geçmediğini belirtti. Başaran, oyuncu ve komedyenlerin konuşmalarında ülkenin gündeminden ve ekonomisinden hiç bahsetmemelerini eleştirdi.

Başaran açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yılbaşı için Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan''ın hazırladığı şovlar izledim. Samimiyetle söylüyorum hiçbiri Ahmet Hakan-Nebati''nin programının yanından geçmiyor. 3 mizahçımız ekonomik koşullara %1 dahi girmeden 2 saate yakın konuşmayı başarıyor. Bol bol Rasıl Kırov!"

 

İlgili Haberler