Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un davetiyesi ortaya çıktı! O detay dikkat çekti

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un davetiyesi ortaya çıktı! O detay dikkat çekti
‘Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra 'Bir Küçük Günışığı' adlı dizide rol alacak olan Berk Oktay ile Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy 9 Eylül’de nikah masasına oturacak. 10 Eylül’de düğün yapacak çiftin davetiyesi ortaya çıktı. İşte düğün davetiyesi ve düğünün detayları… 

‘Bir Küçük Günışığı’ dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay, geçen aylarda meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy’u İzmir’deki ailesinden istemiş ve nişan yapmıştı. 

İşlerinin ve set programlarının yoğun olması nedeniyle düğün tarihini belirleyemeyen çiftin ne zaman evlenecekleri de merak konusu olmuştu. 

9 EYLÜL’DE NİKAH VAR

Gazeteci Birsen Altuntaş''ın haberine göre; Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, 9 Eylül’de hayatlarının en anlamlı imzasını atacak. Geçen yıl pandemi ve yoğun set trafiği nedeniyle nikahlarını sonbahara erteleyen ünlü çiftin düğün davetiyesi de ortaya çıktı.

KAÇUV''A BAĞIŞ YAPTILAR 

Kuruluş Osman dizisinde seyirciyle buluşan Yıldız Çağrı Atiksoy ile bu sezon “Bir Küçük Gün Işığı” dizisinde başrol oynayacak olan Berk Oktay 10 Eylül’de de dostları için Polonezköy’de bir düğün organize edecek. Düğün için geleneksel normlara uyan sade bir davetiye hazırlayan ünlü çift KAÇUV’a (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) bağışta bulundu.

Oktay ve Atiksoy dizi çekimleri nedeniyle balayına daha sonra çıkacak.
 

İlgili Haberler