Beşiktaş'tan Cyle Larin için yeni hamle

Beşiktaş'tan Cyle Larin için yeni hamle
Galatasaray derbisinde 2 gol atarak maça damga vuran ve yeniden tüm dikkatleri üzerine çeken Cyle Larin için iç transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetiminden yen bir hamle geldi.

Ajansspor’dan Kartal Yiğit’in haberine göre, Beşiktaş''ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek Kanadalı golcü Cyle Larin için belirsizlik sürüyor. Galatasaray derbisinde 2 gol atarak maça damga vuran ve geçen sezonki performansına dönüş sinyali veren Cyle Larin ile Beşiktaş arasında pazarlıklar devam ediyor.

MİLLİ ARADA MASAYA OTURULACAK

Beşiktaş Futbol AŞ CEO''su Ceyhun Kazancı, daha önce başkan Ahmet Nur Çebi''nin Hollanda''da menajeri ile görüştüğü Larin''i takımda tutmak istediklerini ve milli arada Kanadalı oyuncunun menajeri ile yine görüşeceklerini söyledi.

İŞTE LARİN''İN İSTEDİĞİ PARA

Beşiktaş''tan 1.6 milyon Euro garanti ücret alan 26 yaşındaki Larin, 3 yıllık yeni sözleşme için senelik 2.5 milyon Euro ve bazı başarı bonusları istiyor. Beşiktaş''ın teklifi ise 1 milyon 750 bin Euro.

ÇEBİ, DORUKHAN TOKÖZ ÖRNEĞİNİ VERDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Larin ile ilgili yaptığı açıklamada "Bizim verdiğimiz ücreti kabul ettiği takdirde el ele, kol kola devam edeceğiz. Olmazsa yolu açık olsun. Dorukhan Toköz örneğindeki gibi..." demişti.

LARİN: UMARIM KALIRIM

Cyle Larin, 2 gol attığı Galatasaray derbisinden sonra şöyle konuşmuştu: "Beşiktaş''ı, şehri, burayı seviyorum. Şu anda düşündüğüm bu sezon. Sezona odaklanmış durumdayım. Ne olacağını göreceğiz. Umarım kalırım."

Beşiktaş formasıyla 79 maça çıkan Cyle Larin, 35 kez gol sevinci yaşadı. Kanadalı oyuncu, geçen sezon Beşiktaş''ın çift kupa almasında büyük pay sahibi olmuştu.

İlgili Haberler