Beşiktaş Nevzat Demir'den çıkartılıyor mu? Beşiktaşlıların uykusunu kaçıracak korkunç söylenti. Beşiktaş Başkan Adayı 'açıklama yapın' dedi

Beşiktaş Nevzat Demir'den çıkartılıyor mu? Beşiktaşlıların uykusunu kaçıracak korkunç söylenti. Beşiktaş Başkan Adayı 'açıklama yapın' dedi
Beşiktaş'ın eski Başkan Adayı Fuat Çimen Nevzat Demir Tesisleri hakkında flaş bir paylaşımda bulundu.

Eski Beşiktaş Kulübü Başkan adayı Fuat Çimen Beşiktaş''ın antrenman yeri ''Nevzat Demir Tesisleri''nin boşaltılması'' iddiası hakkında flaş bir paylaşım yaptı.

''''BEŞİKTAŞ BAŞKANI BU KONUDA ACİL AÇIKLAMA YAPMALIDIR''''
Fuat Çimen yaptığı paylaşımda; ''''Nevzat Demir tesislerinin boşaltılması ve bu arazinin başkalarınca alındığı dedikodusu dağ gibi. Doğru olmadığına inanıyor ve umuyorum.  @Besiktas başkanı ve yönetimi bu konuda acil açıklama yapmalıdır. Bu konu teknik direktör konusundan çok daha hayati ve önemli bir konudur.'''' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMIN ALTINA YORUMLAR YAĞDI

Beşiktaşlı taraftarlar ve futbolseverler, Fuat Çimen''in paylaşımının altına yorum yağdırdı.

İşte o yorumlar;

ABDURRAHMAN YİĞİTTEKİN''DEN ÇEBİ''YE FLAŞ PAYLAŞIM

Ankara Beşiktaşlılar Cemiyeti üyesi Abdurrahman Yiğittekin de Nevzat Demir Tesisleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Yaptığı paylaşımda; ''''Ümraniye N.Demir Tesisleri karşısında Orman G.M. tarafından Kulübümüzün kullanımına verilmesine rağmen itiraz ettirdiginiz mahkeme kararı sonrası Kulüpten alınan arazinin Yöneticisi oldugunuz TİAB ''a komşu olmasıda "tesadüf"''mü Sn.Başkan @AhmetNCebi ?'''' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler