Beşiktaş'ta korona virüs şoku: 2 kişinin testi pozitif çıktı

Beşiktaş'ta korona virüs şoku: 2 kişinin testi pozitif çıktı
Beşiktaş kulübü yaptığı açıklamada bir futbolcu ve bir çalışan ve bir kulüp çalışanında korona virüs çıktığını bildirdi. Kulüp çevrelerinde korona virüse yakalanan 2 kişin Tyler Boyd ve kaleci antrenörü Hakan Çalışkan olduğu öğrenildi.

Türkiye'de korona virüs nedeniyle duran maçların nasıl başlayacağı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir'in yaptığı açıklamalar tepki çekmeye devam ederken, Beşiktaş'tan gelen bir haber gündeme bomba gibi düştü. Siyah beyazlılardan yapılan açıklamada bir oyuncu ve bir kulüp çalışanında korona virüs tespit edildiği bildirildi.

Beşiktaş'ı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

azcbsqo7z0qit8tu6hbp1a.jpg

VİRÜSE YAKALANAN İSİMLER

Beşiktaş'tan gelen korona virüs açıklaması gündeme bomba gibi düşerken virüse yakalanan isimlerin kimler olduğu merak konusu oldu. Siyah beyazlılarda Boyd'un ve kaleci antrenörü Hakan Çalışkan'ın korona virüs testinin çıktığı öğrenilirken, korona virüse yakalandığı iddia edilen isimlerden biri olan Neci Uysal'ın ise korona virüse yakalandığına dair bir bilgi olmadığı aktarıldı. 

İDMANLAR İPTAL EDİLDİ

Beşiktaş'ta 2 kişide korona virüs çıkmasının ardından tüm idmanlar iptal edildi. Öte yandan salı günü tüm takımın korona testine alınacağı öğrenildi.

İlgili Haberler