İstanbul Beyazıt'ta silahlı çatışma. Dehşet anları kamerada. Polisin silahını alıp ateşledi

İstanbul Beyazıt'ta silahlı çatışma. Dehşet anları kamerada. Polisin silahını alıp ateşledi
Fatih Beyazıt'ta polisle şüpheli şahıslar arasında silahlı çatışma yaşanmış, olayda bir polis memuru yaralanmıştı. Olaya ilişkin sıcak anların görüntüleri ortaya çıktı. Çatışma anında polise defalarca ateş edildiği görüldü. Vatandaşlardan biri de polisin silahını alarak karşı tarafa ateş etti.

İstanbul Fatih''te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada biri polis 5 kişi yaralandı. Çatışma anına ait yeni cep telefonu kamerası ortaya çıktı. Çatışma anında polise defalarca ateş edildiği , polisin silahını alan bir kişinin de karşı tarafa ateş ettiği görülüyor.

Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak''ta iki grup arasında saat 10.00 sıralarında silahlı kavga çıktı.  Kavgaya müdahale etmek isteyen bir sivil polis yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel harekat polisleri de güvenlik önlemi alırken biri polis 5 yaralı hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde geniy güvenlik önlemi alan polis 9 kişiyi gözaltına aldı.

ÇATIŞMANIN EN SICAK ANLARI

Çatışma anına ait yeni cep telefonu kamerası ortaya çıktı. Çatışma anında polise defalarca ateş edildiği , polisin silahını alan bir kişinin de karşı tarafa ateş ettiği görülüyor. Yaralanan polis de çevredekiler ve meslektaşları tarafından çekilerek olay yerinden uzaklaştırılıyor.

İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 267303 sicil sayılı Polis Memuru Gökhan KAYA, Beyazıt Çadırcılar mevkinde 2 grup arasında gerçekleşen çatışma konusuna müdahale esnasında meslektaşımız pompalı diye tabir edilen silahtan çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu sırt bölgesi, sağ kolunun arkası, sağ kalça bölgesi ve kafasının arkasından 1 saçma isabet etmesi yaralanır.
Meslektaşımız Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne sevk edilmiş olup bilinci açık hayati tehlikesi yoktur. 
Meslektaşımız bekar olup 2005 yılında göreve başlamıştır.

(KAYNAK: DHA)

İlgili Haberler