Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç estetik iddialarına cevap verdi!

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç estetik iddialarına cevap verdi!
Son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan oyuncu Selin Genç, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Dizinin sonra ermesiyle dört yıl aradan sonra İstanbul'a dönen Genç, estetik iddialarına cevap verdi.

Geçtiğimiz aylarda estetik yaptırdığı iddia edilen Selin Genç, iddialara son noktayı koydu.

Snob Magazin''e konuşan Genç, vücudunda hiç estetik olmadığını söyleyip "Şu an kariyerime odaklandığım ve doğallığı korumak istediğim için dokunmuyorum, o yüzden operasyon yaptırmam" dedi. 

"DOĞALLIĞIMI KORUMAK İSTİYORUM"

''Estetik harikası'' olduğu şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, oyunculukta mimiklerin çok önemli olduğu için estetik yaptırmadığını anlatan Selin Genç, "Hiç estetiğim yok, aslında yaptırmak istediğim yerlerim var ama daha sonra belki olabilir. Şu an kariyerime odaklandığım ve doğallığı korumak istediğim için dokunmuyorum. Bir oyuncunun yüzü önemli, çok estetikli olsaydım Gülten rolünü bana emanet etmezlerdi sanırım. Bundan sonra da önemli olanın doğallık olduğunu inandığım için mimikleri korumak önemli oyunculukta, duygu için. Bunu elimden alacak operasyon yaptırmam"  diye konuştu. 

FİLM SÜRPRİZİ

Haziran sonu İstanbul dışında bir film projesine başlayacağını anlatan Selin Genç, rolü hakkında detay vermekten kaçınıp "Tatili çok önceden hallettim, haziran sonu bir film projesine başlayacağım. Beni heyecanlandıran bir proje, gerçek hayattan bir karakter izleyeceğiz. Daha önce hiç oynamadığım bir karakter, hep istediğim, gerçek yaşanmış bir kişiyi oynamayı istemişimdir. Çekimleri şehir dışında yapacağız" şeklinde konuştu.

Genç''in dünyaca ünlü ozan Neşet Ertaş''ın hayatının anlatılacağı filmde rol alacağı öğrenildi. 
 

İlgili Haberler