CHP'den ittifak açıklaması: "İYİ Parti ile..."

CHP'den ittifak açıklaması: "İYİ Parti ile..."
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 31 Mart'taki yerel seçimler için İYİ Parti ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da, partisinin il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan Ağbaba, 31 Mart'taki yerel seçimler için İYİ Parti ile yaptıkları görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "İYİ Parti'yle görüşmeler devam ediyor. Bu konudaki amacımız bizim, AKP-MHP ittifakındaki bir amaç değil. Türkiye'de her alanda, baskının, tek adamlığın hakim olduğu yerlerde Türkiye'nin nefes almasını sağlayacak hamleleri yapmak" dedi.

'MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GERÇEKLERİ SAKLIYOR'

Ağbaba, Malatya'da bir anaokulu öğrencisinin aidatı ödenmediği için okuldan atıldığına yönelik iddiaların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yalanlanmasının gerçeği yansıtmadığını ileri sürerek şöyle dedi:

"Öğrenci velisine okul müdürünün imzasıyla gönderilen yazıda, okul aidatlarının kasten ödenmediği için 14 Kasım'da öğrencinin kaydının silindiği belirtiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı öğrencinin kaydının silinmesine rağmen silinmediğini açıklayarak tepkileri dindirmek istiyor, gerçekleri saklıyor."

İlgili Haberler