Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaçacak iddiasına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaçacak iddiasına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kaçacak" iddiasına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Millet bahçesine dönüştürülmek istenen Atatürk Havalimanı''ndaki fidan dikme töreninde konuştu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun "Kaçacaklar" iddialarına da yanıt verdi.

Atatürk Havalimanı''nda açıklamalarda bulunan Erdoğan''ın konuya ilişkin söyledikleri şöyle:

"Biz hepsine varız. Cumhur İttifakı olarak biz hepsine varız. Tavizsiz varız. Ama bu yarışı asla kör düşmanlığa, yıkıcı siyasete, iftira ve yalan rüzgarına çevirmeyiz. Akşam yalan, sabah yalan bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine! Senin geçmişinde olanlar gibi hani diyorlardı ya rahmetli Menderes ve arkadaşları için, uçaklar dolusu altın kaçırdılar, elmas kaçırdılar. Aynen şimdi ifadeler değişiyor mu? Aynısını bay Kemal kullanıyor.

"BAY KEMAL BU YALANLAR TUTMAYACAK"

Bay Kemal bu yalanlar tutmayacak. İşte 150 bin lira ve 100 bin lira bir yargıdan aldık. Toplam 250 bin lira. Şimdi bunları Bay Kemal’in iftira attığı vakıflara gönderdik. Hiç olmazsa bir hayrı olsun. Türkiye küresel güvenlik ve ekonomik dalgalanmalar içinde kendine yol açmaya çalışırken bunu sabote edecek işler yapmayın.

Operasyonlar gerçekleştirirken buna zarar verecek davranışlar sergilemeyin. ‘Gidin Eset’le görüşün’ diyor. Sen görüşüyorsun, yeter zaten.

Biz Suriye’nin kuzeyinde teröristlerle mücadele ediyoruz, teröristleri yere gömüyoruz. Buralarda teröristlerin kökünü kazıyana kadar devam edeceğiz. Türkiye yeni kalkınma hamlesi başlatırken kurnazlığına sergileme kolaycılığına kaçmayın. Egemenlik haklarına yönelik tacizlere karşı tarihi haysiyet mücadelesi yürütürken mandacı zihniyeti hortlatacak atraksiyonlara yönelmeyin.

Bu konuların Tayyip Erdoğan’ın şahsıyla, partisiyle, ittifakıyla ilgisi yoktur. Bunların hepsi Türk milletinin meselesidir. Asırlık kayıplarımızı telafi etmek, ortak hedeflerimize ulaşma meselesidir. Kendi ülkesi, milleti, devletinin derdiyle dertlenmeyen bu ülkenin siyasetçisi de aydını da sanatçısı da iş insanı da olamaz."

İlgili Haberler