8 aylık hamile olan Demet Evgar doğum hazırlıklarına başladı. Bikinisini giydi havuza girdi

8 aylık hamile olan Demet Evgar doğum hazırlıklarına başladı. Bikinisini giydi havuza girdi
6 yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçen mart ayında evlenen oyuncu Demet Evgar, 8 aylık hamile. Suda doğum yapacak olan ünlü oyuncu şimdiden hazırlıklara da başladı. Bikinisini giyip havuza giren Evgar, bebeğine Sebahat Mavi ismini verecek. 

Oyuncu Demet Evgar 6 yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçen mart ayında dünya evine girmişti. Evlendiğinde hamile olan oyuncu, bir ay içinde bebeğini kucağına alacak. Sebahat Mavi adını vereceği kızını suda doğurmak isteyen anne adayı hazırlıklara başladı ve havuza girdi. 

Hamileliğinin 8. ayını geride bırakan ünlü oyuncu Demet Evgar, bikinisini giydi havuza girdi. Havuzda pozlar veren Evgar, o fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu fotoğraflara; "Sessizce durduk…" notunu düştü.

Demet Evgar hamileliği ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirmişti: Bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım.

Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm. Ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum. Umarım beni sever.

Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00’te uyanıp yoga yapıyorum. Bebeğimi suda dünyaya getirmek istiyorum. İnşallah kısmet olur.

İlgili Haberler