Ekrem İmamoğlu'ndan tarikat ve cemaatlere sert sözler

Ekrem İmamoğlu'ndan tarikat ve cemaatlere sert sözler
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kente kazandırdığı yeni nesil kütüphanelerin 20’ncisi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Eyüpsultan’da hizmete açıldı. İmamoğlu açılış töreninde, "Hurafeyle, birbirine himmetle beslenen değil kendi aklıyla üreten, öz güveni yüksek bir nesli var etme konusunda en üst fedakarlığımızı yapacağız." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış töreninde, "Hurafeyle, himmetle beslenen değil kendi aklıyla üreten ve geleceğe cesaretle bakan öz güveni yüksek bir bir nesli var etme konusunda bütün olanaklarımızı çocuklarımıza sağlamanın en üst fedakarlığını yapacağız. 150 kreş açma ve kütüphane sayısını artırma hedeflerimiz de buradan başlayan bir hedef. Ve eminiz ki Türkiye dünyanın en genç nüfuslarından birisine sahip ama o genç nüfus verimli bir şekilde yetiştirilirse anlamlı." dedi.

"ALLAH BENİ BU ŞEHRİN ÇOCUKLARINA MAHCUP ETMESİN"

İmamoğlu ayrıca, "Hayat boyu çok beslendiğim bilgiden, kitaptan, kütüphanelerden, bu şehirdeki bütün çocukların aynı oranda, hatta beni geçen oranda faydalanacağı imkanları bu şehirde var etmek için yola çıktık. Bu şehrin çocuklarını eşitleyeceğiz demiştim. Bağcılar''dan Bakırköy''e, Tuzla''dan Beylikdüzü''ne, Silivri’den Şile''ye, Bakırköy ve Kadıköy''e kadar her çocuğumuzu eşitleyeceğiz. Çocuklar hızlı büyüyorlar. Bizim onların hızına yetişmemiz lazım. Allah beni bu şehrin çocuklarına mahcup etmesin.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler