En güvenli dosya paylaşım siteleri belli oldu

En güvenli dosya paylaşım siteleri belli oldu
bir cihazdan başka bir cihaza dosya paylaşımı yapmak için daha farklı teknikler kullanmanın önüne geçmek isteyen yazılımılar en güvenli dosya paylaşım sitelerini açıkladı. İşte o siteler...

Dosya paylaşımı işlemi için genellikle e-posta adresleri kullanılır. Kullanıcılar, dosyaları bir başkasına ya da cihazına aktarmak için e-posta kanallarını tercih eder. Bunlar da çoğunlukla tek bir küçük dosya ya da birden fazla küçük dosya olur. Ancak bazı büyük dosyaların mail aracılığıyla aktarımı mümkün değildir. Diğer yandan, e-posta aracılığıyla dosya paylaşımı yapmak ve bu dosyalar üzerinde düzenleme yapmak oldukça zaman alır.

TeknolojiOku''dan aktarılan bilgilere göre; Büyük dosya paylaşımı için kullanıcılara kolaylık sağlayacak dosya paylaşım siteleri bulunmaktadır. Dosya paylaşım sitelerinin bir diğer olumlu yönü ise verileri hızlı bir şekilde aktarmanızı sağlamaktır. Bu sayede kullanıcılar, dosya içeriği ve boyutu fark etmeksizin hızlı bir veri aktarımı gerçekleştirir.

Güvenilirlik, hızlılık ve kullanıcıların da verdiği oylarla en popüler hale gelmiş dosya paylaşım sitelerine listelendi. Bu listede, kullanıcıların en çok tercih ettiği ve yüksek oy verdiği dosya paylaşım siteleri yer aldı. 

İŞTE EN İYİ DOSYA PAYLAŞIM SİTELERİ

Eğer bir kullanıcı daha önce dosya paylaşımı için e-posta kullandıysa bu alan yeterli gelmemiş olabilir. Dolayısıyla bir dosya paylaşım sitesi kullanmak oldukça yararlıdır. Google Play Store veya App Store üzerinde birçok dosya paylaşım uygulamaları bulunur.

1- Google Drive

2- WeTransfer

3- OneDrive

4- Dropbox

5- Box

6- SHAREit

7- Yandex Disk

İlgili Haberler