Esra Dermancıoğlu'ndan mal varlığı açıklaması! 'Mukaddes yengede para bitti'

Esra Dermancıoğlu'ndan mal varlığı açıklaması! 'Mukaddes yengede para bitti'
En son estetik yaptıranları ti’ye aldığı videosu ile dikkat çeken 53 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu, Arnavutköy’de sevgilisiyle görüntülendi. Dermancıoğlu, mal varlığı açıklamasıyla da herkesi şaşırttı.

''Fatmagül''ün Suçu Ne'' dizisinde Mukaddes Yenge karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, sevgilisiyle Arnavutköy''de objektiflere yansıdı.

"ARTIK OTELDE KALAMIYORUM"

Esra Dermancıoğlu, gazetecilerin, "Daha önce, ''Parayı tutamıyorum. Gördüğüm an seyahate harcıyorum. Otele çok para veriyorum. Bazen İstanbul''da otellerde kalıyorum'' demiştiniz. Hâlâ otelde kalmaya devam ediyor musunuz?" sorusuna “Artık kalmıyorum. Çünkü tüm mal varlığım bitti" diye cevap verdi. 

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 yılında İstanbul''da dünyaya gelmiştir. Ailesinin tek çocuğudur ve cümbüşü cat eden Zeynel Abidin Cümbüş''ün torunudur. Üniversite eğitimini İsviçre''de Franklin College''de Sanat Tarihi üzerine yapmıştır.

Şahika Tekand''ın Stüdyo Oyuncuları''nda, yurt dışında katıldığı workshopların ardından Laçin Ceylan''dan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra Derya Alabora''nın konservatuvardaki derslerine katıldı. Esra Dermancıoğlu kameralar karşısına ilk kez 2009 yılında yayınlanan Avrupa Yakası''nda konuk oyuncu olarak geçti. Ardından Demet Akbağ''ın Sen Harikasın dizisinde konuk oyunculuk yaptı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Serçe Sarayı, Sil Baştan, Bir Zamanlar Çukurova, Doksanlar ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

İlgili Haberler