Menajeri açıkladı. Fenerbahçeli yıldız Napoli yolcusu

Menajeri açıkladı. Fenerbahçeli yıldız Napoli yolcusu
Fenerbahçe’nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae, kendisine talip olan Fransız Rennes kulübü ve İtalyan Napoli takımı arasındaki seçimini yaptı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de etkileyici bir performans ortaya koyan ve camianın sevgilisi olan Kim Min-Jae için ayrılık vakti geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Fransız Rennes Kulübü’nün serbest kalma bedelini ödeyip kadrosuna katmak adına çabaladığı Kim, kararını İtalyan devi Napoli’den yana kullandı.

Güney Kore medyasına açıklamalarda bulunan Kim Min-Jae’nin menajeri, “Napoli ile anlaşmaya vardık. Bir aksilik olmazsa bu hafta Napoli’ye gidip sözleşme imzalayacağız” ifadelerini kullandı.

KIM MIN JAE KİMDİR?

Kim Min-Jae, 15 Kasım 1996''da Güney Kore''nin Tongyeong şehrinde dünyaya geldi. Futbol hayatına Suwon''da başlayan Kim Min-Jae, 2016''da Yonsei''ye transfer oldu. Kariyerinde ilk çıkışını Jeonbuk Hyundai Motors takımıyla yapan Kim Min-Jae 2 sezonda 60 maça çıktı. Kim, bu performasından sonra milli takıma seçilmeyi başardı.  2019 Ocak transfer döneminde 5.25 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin Ligi ekiplerden BJ Guon''a transfer oldu. Çin''de toplamda 59 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu birçok Avrupa ekibinin de radarına girdi.

 Tottenham''da görev yaptığı sürede Jose Mourinho''nun Kim Min-Jae''yi takımda görmek istediği fakat o dönem Beijing Guoan''ın satmak istemediği 1.90 boyundaki Kim Min-Jae, 2020 yılında Juventus scout ekibinin de dikkatini çekmişti.

 

İlgili Haberler