Kim Min - Jae adım adım Premier Lig'e gidiyor! İki kere izleyip hayran kaldılar

Kim Min - Jae adım adım Premier Lig'e gidiyor! İki kere izleyip hayran kaldılar
İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da yetkililer, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Kim Min-Jae'yi izlediği ve olumlu rapor sunduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe''ye sezon başında transfer olan ve gösterdiği performansla Sarı Lacivertli taraftarların sevgilisi olan Kim Min-Jae, Avrupa''nın dev kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ajansspor''un haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Fenerbahçe''nin Koreli stoperi Kim Min-Jae''yi transfer listesine aldı.

Everton yetkilerinin, Sarı lacivertlilerin başaralı stoperini savunmacısını derbide takip ettiği ve karşılaşma sonunda Koreli stoper için olumlu rapor sunduğu ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA İZLEDİLER

Fenerbahçe''nin sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile oynadığı derbiyi de takip eden Everton yetkilileri bu sezon Kim Min-Jae''yi ikinci kez izlediler.

PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

Sarı lacivertlilerin sezon öncesinde Çin’in Pekin Guoan takımından 3 milyon Euro bonservis ücreti ile kadrosuna kattığı 25 yaşındaki savunmacı kısa sürede ortaya koyduğu performansla F.Bahçe taraftarının sevgilisi oldu.

Kim Min-Jea bu sezon sarı lacivertlilerde 37''si ilk 11, 38 maçta oynadı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

İlgili Haberler