100 milyon Euro Kim'in iki dudağının arasında

100 milyon Euro Kim'in iki dudağının arasında
Fenerbahçe'nin teknik direktör Vitor Pereira döneminde 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Kim Min Jae'nin Rennes'e transferi gerçekleşirse sarı lacivertli kulüp 19 milyon Euro net bonservis geliri elde edecek.

YENİÇAĞ SPOR SERVİSİ

Bu miktar kulübün kasasına girdiği takdirde Başkan Ali Koç''un futbolcu satışlarından kulübe sağladığı kazanç 100 milyon Euro''yu bulacak.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden ve 20 Temmuz''da Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe''de son günlerin en çok konuşulan konu Güney Koreli yıldız Kim Min Jae''nin olası transferi oldu.

ÇİN''DEN TRANSFER EDİLDİ
Sarı lacivertli ekibe teknik direktör Vitor Pereira döneminde Çin ekibi Beijing Guoan''dan 3 milyon Euro''ya gelen Kim Min Jae, şimdilerde Fransız kulübü Rennes ile görüşüyor. Fenerbahçe''ye daha önce yaptıkları teklifte ödeme modeliyle ilgili taksitli bir yapılandırma isteyen Rennes''in sonradan ödemeyi tek seferde yapmayı kabul ettiği konuşuluyordu.

ŞİMDİ SIRA KIM MIN JAE''DE...
19 milyon Euro''luk teklif sonrası Kim Min Jae''nin serbest kalma maddesi otomatik olarak ortadan kalkarken, şimdilerde oyuncunun Rennes ile görüştüğü ve kendisinin son kararı vereceği belirtiliyor. Başkan Ali Koç döneminde şu ana dek yapılan futbolcu satışlarından toplamda 80 milyon 581 bin Euro elde edilirken, Kim Min Jae''nin olası transferi sonrası oyuncu bonservisleri üzerinden 100 milyon Euro kazanılmış olunacak.

İlgili Haberler